Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care pune țara la cale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Astăzi, Mercur își începe tranzitul în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 13 octombrie. Acesta este un tranzit mai scurt. În luna iulie, Mercur a trecut prin Leu și Fecioară, iar în august a retrogradat în aceste două semne. Până când nu va ieși complet din influențele negative ale acestor semne, ne poate provoca unele dificultăți. Totuși, astăzi părăsește aceste semne problematice și intră în Balanță, unde va forma aspecte armonioase, inclusiv un trigon cu Jupiter.

Așadar, până pe 13 octombrie, ne vom simți foarte sociabili, diplomați și mai evitanți. Comunicarea va fi marcată de cuvinte bine alese și ambalate frumos, iar comportamentul nostru va fi corect și just, luptând pentru dreptate. În plus, Marte se apropie de un trigon cu Saturn, iar Mercur, aflat în Balanță, se va alinia cu Soarele din același semn.

Ne așteaptă un weekend în care rațiunea ar trebui să aibă un rol mai important, iar graba să fie evitată.

Cum te pregătești pentru eclipsa de Soare? Sfaturile prețioase ale unui astrolog

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur intră în semnul tău! Și cum Marte în Casa a zecea va face trigonul cu Saturn, ție astrele chiar îți spun: vorbește, învață, plimbă-te, stai mai mult în mintea ta. Nu trebuie să fii competitiv, nu trebuie să te lupți cu nimeni, nu trebuie să intri într-un război, să începi tu să faci scandal, ci trebuie să îți placă de tine și să vină momentul acela în care oamenii te caută, tocmai pentru că le transmiți această liniște, pace, echilibru.

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru că Marte, guvernatorul tău, se apropie de un trigon cu Saturn, totul se întâmplă încet. Cu Mercur care intră în Casa a douăsprezecea, vei pune țara la cale. Te gândești, născocești, inventezi, ți se par tot felul de lucruri și faci conexiuni. Dar trebuie să deosebești realitatea de ficțiune.

Ce spune numerologia despre 2025? „Va fi un an de revoluție personală și colectivă!”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Va fi un weekend minunat, în care ai șansa să petreci cu prietenii, cu oamenii dragi. Dacă ai o problemă, nu sta să te gândești doar la ea, pentru că trece timpul și mai tânăr de atât nu vei fi niciodată! 

Clasamentul narcisiștilor. „Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?”

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur se duce în Casa a zecea. Până pe 13 octombrie, pentru că și Soarele este tot acolo, vei fi mult mai atent la ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Dar ai puțină grijă. Deși primești popularitate, o poți primi fie pentru bune, fie pentru rele. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Acest tranzit îți priește. Mercur în sfârșit iese din Casa a opta, unde ți-a adus tot felul de frici, mai ales pe plan financiar. Acum intră în Casa a noua, iar dacă te afli la o răscruce, nu vei mai alege drumul chinuitor, ci pe acela care îți priește.

Previziuni 2025. Cele mai norocoase ȘASE zodii în horoscopul chinezesc

Pești/Ascendent în Pești 

Mercur se duce în Casa a opta, așa că va trebui să intri în niște negocieri, în primul rând cu partenerul. Este greu să ajungi la un numitor comun, însă oamenii dragi te ajută să îți dai seama ce e cu adevărat important.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?