Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Cu ce mesaje vin astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Youtube video image

Urmează un weekend destul de solicitant și intens din perspectivă astrologică, care ne va pune mintea la încercare.

Lilith formează o conjuncție cu Nodul Sud. Deși pentru noi acest aspect nu va avea un impact semnificativ, la nivel global pot apărea decizii importante în legătură cu conflictele actuale. În aceeași zi, Mercur intră într-un careu cu Uranus. Acest aspect tensionat, care implică planeta revoluției, aduce de obicei o stare de iritabilitate mentală, neliniște și comunicări surprinzătoare, însoțite de decizii impulsive.

Soarele va fi în opoziție cu Saturn, ceea ce ne va aduce situații suplimentare ce necesită atenție. Astrologul ne sfătuiește să evităm luarea deciziilor importante în această perioadă, să fim atenți la conversații și să încercăm să găsim un echilibru între dorința de a face totul și tendința de a procrastina.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu te baza pe alții, pentru că te vor dezamăgi. Încearcă să îți dai seama că și în viața apropiaților apar situații diverse și că te pot lăsa baltă. Dacă ai anumite probleme de sănătate, fă tot posibilul să eviți oamenii care te stresează sau obiceiurile care nu îți fac bine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu promite azi multe la locul de muncă. Dacă ai o discuție cu șefii, fii mai tăcut. Marte este în casa a noua, așa că ți-ar face bine să te plimbi mai mult. 

Filosofia zodiei Scorpion. Vede dincolo de cuvinte și renaște din cenușă ca pasărea Phoenix!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nimeni nu are dreptate absolută și tu trebuie să înțelegi foarte bine acest lucru. Altfel, vei crea destul de multe probleme și invidii în jurul tău. Pentru că Soarele din Casa a zecea este în opoziție cu Saturn din Casa a patra, o să îți fie foarte greu să le faci pe plac celor din familie, fiindcă o să fii prea preocupat de ceea ce se întâmplă la serviciu.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cheltuiește banii doar pe ceea ce îți trebuie cu adevărat. Fă tot posibilul să nu avantajezi oamenii care nu merită. În loc să îi înțelegi pe cei care au suferit cu adevărat, tinzi să crezi agresorii. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Comunicarea cu partenerul este destul de disfuncțională. Mercur este în Casa a șaptea în careu cu Uranus, așa că poate azi îți dai seama că atunci când unul vorbește, celalalt trebuie să tacă. 

Compatibilitate zodia Vărsător. Cine îi sprijină independența și care sunt nativii care îl pot îndepărta de la bun început?

Pești/Ascendent în Pești

Ești printre cei afectați. Soarele este în Casa a șaptea, în opoziție cu Saturn din semnul tău. Ți se pare că relația este plictisitoare, blazată, nu găsești activități în comun cu partenerul, care să vă ajute pe amândoi. Iar cei singuri se vor simți foarte triști. Dacă ceva nu se poate, nu forța. Nu este perioada ideală să încerci ceva de o mie de ori, până iese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel