Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Emoții la extreme pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce recomandă astrele ultimelor șase semne din zodiac?

În acest weekend, se întâmplă un eveniment astrologic important: Luna Nouă în Rac. Aceasta sugerează că ar trebui să te simți confortabil și acasă oriunde te-ai afla. În această perioadă, astrologul recomandă să acorzi atenție nevoilor tale emoționale și să îți dedici timp pentru auto-reflecție și îngrijire personală. Este o oportunitate bună să te conectezi profund cu tine însuți și să îți redefinești prioritățile în viață.

Previziuni astrale iulie-decembrie 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Balanță/Ascendent în Balanță

Este cazul să fii foarte sociabil! Să ieși în lume, să ai curaj. Dacă ieși la o întâlnire, trebuie să cucerești acea persoană. Iar dacă vrei să mergi la dans, să dansezi toată noaptea! Dacă alegi să stai acasă cu partenerul, totuși nu lăsa acest weekend să treacă pur și simplu. Alege niște activități care să te provoace atât pe tine, cât și pe el. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în Casa a noua, așa că zilele acestea ți-ar prinde bine să călătorești. Mai ales că și Venus se afla tot în aceeași casă. Să mergi de colo până colo. Astrologul îți recomandă și ție să nu stai prea mult pe acasă în weekend. 

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie: „Ne conectăm cu emoțiile cele mai profunde!”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, nu multe depind de propria persoană. Așa că nu forța și nu exagera nimic, lasă deoparte excesul de zel, pentru că altfel, vei pierde energie inutil. Foarte important este să nu te detașezi foarte mult de propria persoană. Permite-ți să treci prin toate stările. S-ar putea ca emoțiile tale să fie la extreme. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Luna Nouă este în Casa a șaptea, așa că pentru nativii singuri, pot fi zile frumoase. Sau poate cunosc pe cineva ori, de ce nu, se îndrăgostesc! Cei care sunt deja într-o relație sunt îndemnați să petreacă clipe de neuitat în compania partenerului, indiferent de problemele existente sau de situațiile din exterior. Validați-vă, gândiți-vă că viața este scurtă și că nu merită să ne criticăm tot timpul. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ești harnic în acest weekend. O să muncești cu drag și spor, fie pentru treburile gospodărești, fie pentru serviciu. Totuși, astrologul îți spune să nu te sacrifici prea mult, ci mai degrabă să îți vezi interesul. Atât la locul de muncă, cât și acasă. 

Etalare tarot pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. La ce să se aștepte luna aceasta?

Pești/Ascendent în Pești

Este pentru tine un weekend romantic și distractiv, în care nu ai voie să te plictisești. Caută tot felul de activități și nu lăsa timpul să treacă aiurea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel