Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Dor de ducă pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce mesaje au astrele pentru voi?

Ce ne așteaptă în zilele următoare? Mercur intră astăzi în semnul Fecioarei! În mod normal, acest tranzit ar fi benefic, dar având în vedere că Mercur va intra în retrograd în curând, trebuie să fim foarte atenți la deciziile pe care le luăm și la acțiunile pe care le întreprindem. Acestea ar putea reveni în atenția noastră mai târziu.

Cum se comportă Mercur în Fecioară? În special în perioada retrogradării, Mercur devine extrem de critic și exigent. Ne putem aștepta la o perioadă destul de complicată și stresantă.

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se duce în Casa a douăsprezecea, unde va și retrograda. Recomandarea astrologului ar fi să nu te conectezi cu oamenii din trecut care nu ți-au făcut bine, mai ales. Să nu ai o perspectivă romantică asupra a ceea ce a fost. Nu fii nostalgic și nu sta după gândul că era mai bine înainte, pentru că tocmai de aceea au dispărut din viața ta acele persoane, a fost un motiv acolo. Nu are rost să te faci preș în fața unor persoane. Chiar nu este cazul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Mercur va intra în Casa a unsprezecea. Te reconectezi cu unii prieteni, cu unii oameni, doar că o vei face de cele mai multe ori forțat. Nici tu nu știi de ce și cum. Important este că s-ar putea să reapară în viața ta, din neant, unele persoane. Tu nu trebuie să începi să fabrici în capul tău tot felul de scenarii. Ele reapar pur și simplu, nu este un motiv ascuns în spatele acestui lucru. Poți să crezi pur și simplu și în coincidențe. Fii cât se poate de sociabil, ai nevoie și de o doză de superficialitate uneori. Este important să ieși din casă și să te distrezi.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va intra la tine în Casa a zecea a carierei și a statutului. Dacă vei face azi o greșeală la serviciu și nu o vei repara, o să te gândești tot timpul doar acolo. Ești predispus greșelilor, este adevărat, dar trebuie să știi că ai și foarte multă energie în a găsi soluții. Tu greșești, tu te corectezi. Le ai pe toate. Însă, ai face bine să nu iei decizii profesionale importante. Mai dă-ți puțin timp. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va intra în Casa a noua și îți aduce dor de ducă, dorința de a face, de a călători. Vrei să te plimbi, să experimentezi tot felul de lucruri. Doar că, trebuie să te aștepți la întârzieri, la blocaje, la amânări și la mai mult efort pentru toate aceste lucruri. 

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur intră în Casa a opta și nu este un tranzit foarte bun, pentru că te va confrunta cu multe frici pe care le ai. Mintea îți poate deveni chiar un inamic, în loc să îți devină aliat. Îți faci tot felul de scenarii, care de care mai îndrăznețe, mai periculoase. Stai departe de a intra în viețile celorlalți. Nu trebuie să afli secretele lor și nici ei pe ale tale. Relațiile cu instituțiile financiare pot trece prin tot felul de răzgândiri. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur intră în Casa a șaptea, cea a relațiilor și te ajuta să discuți cu partenerul, să vorbești și chestiuni mai vulnerabile, dar și despre cele mai spinoase. Chiar daca vei considera că se rezolvă doar discutându-le, vor tot reveni în viața ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel