Horoscop de weekend Acvaria. Două zodii sunt puse pe fapte mari!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa foto: Captură ecran YouTube @astrolog.acvaria
Sursa foto: Captură ecran YouTube @astrolog.acvaria

Horoscop weekend 19-20 octombrie. Iată ce ne transmite astrologul Acvaria!

Taur

Luna trece prin zodia voastră sâmbătă și se întâlnește acolo cu Uranus. Această întâlnire activează și mai puternic poziția dintre Uranus și Venus, care este în desfășurare de câteva zile. Posibil ca Luna, în întâlnirea cu Uranus, să vină să vă facă dreptate. Există șansa ca cineva să fi făcut promisiuni mari sau angajamente în trecut, iar voi i-ați crezut. Poate ați avut nevoie de acele promisiuni, motiv pentru care v-ați bazat pe ele. Totuși, v-ați trezit recent la realitate, poate chiar datorită opoziției dintre Uranus și Venus, care v-a arătat că cel mai bine este, uneori, să puneți mâna singuri pe unelte și să faceți ce trebuie, fără să vă bazați pe alții. 

De aceea, s-ar putea să fie momentul să vă faceți dreptate. Poate că primul pas este să-l zguduiți un pic pe cel care a promis și nu s-a ținut de cuvânt. Îl certați ca să-i atrageți atenția. Ceea ce îi veți spune va avea și un rol eliberator, ca o rupere simbolică de contract. Practic, îi veți spune că nu mai aveți nevoie de ajutorul său și că veți face lucrurile pe cont propriu. Astfel, veți descoperi că sunteți mai independenți și mai capabili decât credeați, iar cel care a făcut promisiunile va rămâne pe dinafară. S-ar putea să învățați din această experiență că, uneori, cele mai bune soluții vin de la voi înșivă și nu de la alții. Așadar, nu mai așteptați miracole de la cei care au promis lucruri pe care nu le pot îndeplini. Doar voi vă puteți rezolva problema.

Horoscopul banilor 21-27 octombrie cu Remus Ionescu. Berbecii își planifică viitorul, iar Scorpionii recuperează datorii

Gemeni

Duminică, Luna va intra în zodia voastră și poate aduce un moment de iluminare, ca un beculeț care se aprinde. Veți realiza lucruri pe care nu le-ați văzut până acum în această lumină. Poate este vorba de un adevăr care iese la iveală sau de o realitate pe care o vedeți cu ochii voștri. Ați putea constata că ați fost amăgiți, că ați sperat în ceva ce nu a existat cu adevărat. Este posibil să fi investit timp și energie într-un plan bazat pe o amăgire, iar acum să vă dați seama că v-ați împiedicat de un obstacol care vă arată că totul a fost o himeră, alimentată de cineva cu intenții nu tocmai bune. 

Acea persoană poate să fi mizat pe o înșelătorie pentru a câștiga un avantaj în fața voastră, iar acum realizați că ați muncit în beneficiul lui și ați rămas în urmă. Însă, nu e nimic pierdut. Ochii se deschid, vedeți minciuna și manipularea, și începeți să vă adunați forțele pentru a-l depăși pe cel care v-a folosit. În cele din urmă, veți recupera ce este al vostru de drept și vă veți revendica poziția.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel