Horoscop de toamnă, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa foto: captura ecran YouTube Xtra Night Show
Sursa foto: captura ecran YouTube Xtra Night Show

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au adus previziunile pentru aceste șase zodii. Iată despre ce ne vorbesc!

Ce știm? Că toamna o să aibă un iz special din punct de vedere astrologic. Curând, o să avem trei eclipse! Vorbim despre două eclipse de lună, pe 18 septembrie și 17 octombrie, dar și una de Soare, care va avea loc pe 2 octombrie. Apar alianțe neobișnuite, iar parteneriatele de orice tip vor fi luate în vizor, deoarece aceste evenimente se petrec pe axa Berbec-Balanță. Saturn va fi în continuare retrograd, așa că, dacă visăm în zadar, Lordul Karmei este cel care ne va trezi la realitate.

Iată previziunile aduse de Adina și Oana Timofte!

BERBEC

Șansa Berbecilor vine în spectrul profesional. Planetele le oferă ocazia să meargă la șefi, să discute, să negocieze salariul sau poziția pe care doresc să o aibă. Datele de 17 și 26 septembrie vor avea o încărcătură specială din acest punct de vedere. Una karmica. Berbecii care știu ce vor cu adevărat pe partea de carieră pot începe afaceri de familie chiar în casa în care locuiesc. Apare și o redresare din punct de vedere financiar, mai ales pentru cei care au pierdut mulți bani la începutul anului. Dacă ai avut pierderi repetate de bani, gândește-te în ce domenii și acolo poți lucra. Atenție și la relația de cuplu!

TAUR

Taurii trebuie să aibă grijă la zilele de 11, 12, 20 și 24 septembrie. Șanse apar pentru Tauri în contextul relațiilor cu străinătatea. Poți primi o propunere din străinătate sau poți face o mutare la care tot visezi de multă vreme. Taurii care se căsătoresc a doua oară în această toamnă, la nivel general, vor avea mai mult noroc. Punctual, trebuie să lucreze cu karma trădării din partea copiilor. Poate aceasta karma este în legătură cu banii, cu sănătatea sau cu alte subiecte. De asemenea, Taurii pot fi înșelați de persoane de încredere. Sau se pot confrunta cu depresii. 

GEMENI

Zilele cu impact ale Gemenilor sunt: 21, 24 și 25 septembrie. Aici este vorba despre puterea banilor și despre norocul la bani. Au șansa să intre pe frecvența banilor. Cei care vor avea noroc pe partea financiară sunt aceia care au curățat acea karma a banilor. De asemenea, cresc reponsabilitățile legate de familie. Rugăciunea, în această toamnă, va ajuta foarte mult. Încearcă să te gândești la lucruri mai pozitive, stai departe de negativitate și nu te duce într-un abis al gândurilor negre. Bârfa în următoarea perioadă nu este deloc benefică.

RAC

Pentru Rac, zilele cu însemnătate vor fi 17, 22 și 25 septembrie. Ai șansa de a vindeca relația cu o persoană foarte apropiată din viața ta. Fie că este vorba de soți sau foști parteneri de viață. Poate exista o evoluție în cadrul relațiilor. Este nevoie de mai multă comunicare. În schimb, pot să apară unele conflicte la locul de muncă. Îți dorești să pui la punct anumite persoane care nu te iau în serios și comunici cu mai mult aplomb și cu aceștia. Pentru cei singuri, vine șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Dar ai grijă. Daca până acum ai atras în viața ta doar persoane toxice, trebuie să scapi de acest tipar. Ai foarte mult noroc la semnarea de contracte. 

LEU

Zilele importante pentru Leu sunt 12, 15, 17, 21 și 29 septembrie. Șansa Leilor vine în domeniul sănătății. Pui mâna pe o informație care te ajută să îți vindeci corpul fizic și nu numai. De la o vreme, ești încărcat psihic așa că trebuie să faci tot ce ține de tine ca să scapi de stres. Trebuie să rezolvi și relațiile tensionate de la locul de muncă. Viziunea și intuiția pe care le ai devin punctele tale forte în această toamnă. Fii mult mai atent la semne în următoarea perioadă. Ai mare grija și la dușmanii secreți. Din fericire, o să ai un surplus de energie în această lună! 

FECIOARA

Zilele cu impact: 9, 20, 22 și 29 septembrie. O să ai circumstanțe favorabile în această toamnă prin prisma copiilor și prin cea a iubirii. Unii nativi își pot întâlni marea iubire în aceste luni.  Apar oameni importanți în jurul tău care te pot ajuta. Dacă ai lăsat iubirea pe loc secund, acum ai șansa de a o readuce înapoi pe un piedestal. Trebuie să ai grijă la contractele pe care le semnezi, în schimb. Părinții care nu au mai vorbit cu copiii lor, cei care s-au certat, au ocazia să reia legăturile cu ei. Mare atenție la semnarea de contracte! Este posibil să pierzi niște prieteni, dar nu o să ai nimic de pierdut, pentru că nu îți aduceau nimic bun. 

Motive de bucurie pentru PATRU zodii până la finalul lunii septembrie. Cu ce daruri vin astrele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel