Horoscop de toamnă cu Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa foto: captura ecran YouTube Xtra Night Show
Sursa foto: captura ecran YouTube Xtra Night Show

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au adus previziunile pentru ultimele șase zodii.

Se știe că toamna aceasta va avea o atmosferă specială din perspectivă astrologică, datorită celor trei eclipse care urmează. Vor avea loc două eclipse de lună, pe 18 septembrie și 17 octombrie, iar o eclipsă de Soare se va petrece pe 2 octombrie. Aceste evenimente, plasate pe axa Berbec-Balanță, vor aduce alianțe neobișnuite și vor pune sub lupă toate tipurile de parteneriate. În plus, Saturn va rămâne retrograd, ceea ce înseamnă că, dacă visăm cu ochii deschiși, Lordul Karmei ne va readuce cu picioarele pe pământ.

Horoscop de toamnă, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Iată previziunile aduse de Adina și Oana Timofte pentru ultimele șase semne din zodiac!

Balanță

Zilele cu impact pentru Balanță sunt 10, 13 și 27 septembrie. Tot ceea ce fac Balanțele în secret și în tihnă, fără să spună nimănui, acolo vor avea rezultate remarcabile, dar și reușite și mai mulți bani. Atenție mare și la sănătate! La locul de muncă, pot apărea anumite lupte de putere. Contractele imobiliare sunt favorizate și scapi de anumite poveri pe acest plan. În schimb, trebuie să ai grijă la semnele pe care le primești, fiindcă poți fi mai favorizat decât alte zodii. Deși nu obișnuiești să apleci urechea la astfel de lucruri, de data aceasta ești îndemnat să o faci. Dacă asculți mai mult și vorbești mai puțin, Universul îți aduce informații utile pentru sănătatea ta. Dacă asculți pe cine trebuie, poți scăpa de o boală sau de o afecțiune care nu îți dă pace de ani buni. 

Scorpion

Zilele cu impact pentru Scorpion sunt 12, 15 și 20 septembrie. Ai șansa de a te reloca în altă țară, cu sprijinul surorilor sau fraților. Ori dacă nu ai, te pot sprijini inclusiv vecinii sau cunoștințele pe care le ai. Ei pot fi rampa ta de lansare sau de noroc în următoarea perioadă. Dar vindecarea relațiilor cu aceste persoane trebuie să fie una autentică. Ai ocazia să reintri în posesia banilor. De asemenea, ai ocazia ca în această toamnă, să fii susținut din punct de vedere financiar de partener. Ai șansa de a recupera anumite bunuri sau sume pe care le considerai de mult timp pierdute. Pot apărea unele probleme din cauza unor oameni mai în vârstă. Ascultă-i și ia sfaturi înțelepte de la ei, dar nu intra în contradicții cu aceștia. Scorpionii renunță la o relație de cuplu care bate pasul pe loc, pentru că nu vor mai accepta jumătăți de măsură. 

Săgetător

În următoarea perioadă, banii vor veni către tine. Dar nu trebuie să ai convingeri limitative legate de ei. Nu trebuie să crezi că doar unii pot face bani mulți sau că banii sunt ochiul dracului. Dacă deblochezi energia banilor, surorile spun că te poți îmbogăți la propriu. Așadar, este foarte important și cum te raportezi la ei în această toamnă. Poți găsi diferite tratamente la afecțiunile care te supără.Atenție și la relația cu părinții! Cei care doresc să se căsătorească, trebuie să știe că nu sunt aspectate bine căsătoriile în următoarea perioadă.

Capricorn

Zilele cu impact pentru Capricorni sunt 11, 14, 16 și 30 septembrie. Capricornii au ocazia ca la finalul acestei toamne, să își schimbe statutul. Din angajat în angajator, din singur în căsătorit și așa mai departe. Relația de cuplu este amplu vizată, însă, mai mult decât orice. Ei sunt vizați și în ceea ce privește întâlnirile karmice sau cele ale sufletelor pereche. Dacă apare un fost în viața ta, este clar că acolo mai este ceva de rezolvat. Poate că nu ai trecut cu adevărat peste acea suferință. Sursa de venit pentru Capricorni: promovare, contracte noi de muncă, avansare și proiecte online. Pe planul sănătății, pot recidiva anumite afecțiuni din trecut.

Vărsător

Zilele cu impact pentru tine sunt 14, 17, 21 și 28 septembrie. Surorile Timofte spun că acești nativi au ocazia să își găsească iubirea peste hotare! Unii vor fi nevoiți să își schimbe perspectiva asupra tuturor situațiilor din viața lor, mai ales că Pluto va reintra în semnul lor, unde vă rămâne pentru două decenii. Așadar, filosofia vieții va trebui să fie alta. Unii nativi încep toamna cu o lecție karmica legată de bani. Atenție mare și la bolile de care vă temeți. Dacă pierzi o anumită sumă de bani, înseamnă că ai o anumită lecție de învățat. Fie nu știi să cheltuiești corect banii, fie nu știi cum să îi gestionezi corespunzător. 

Pești

Pestii pot deveni părinți, conform spuselor surorilor Timofte! Zilele cu impact pentru acești nativi sunt 22, 23, 24 și 30 septembrie. Karma este pe relații. Se pare că acești nativi sunt norocoși, fiindcă au ajuns la un alt nivel de conștiință. Așa că ceea ce se întâmplă în viața ta va intra pe o panta ascendentă. Ai înțeles că trebuie să treci la acțiune, fiindcă pasivitatea nu îți este cel mai bun aliat. Universul îți trimite o mână de ajutor și vei înțelege că puterea următoarei perioade vine din energie. O să atragi foarte mulți oameni care au nevoie de sfaturile tale.  O să ai o putere mare de a aduce lumină în viețile altora. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel