Horoscop chinezesc octombrie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Nicoleta Ghiris pagina de facebook
Nicoleta Ghiris pagina de facebook

Astrologul Nicoleta Ghiriș a fost invitată la emisiunea Golden Hour cu Jessie. Iată ce spune despre luna octombrie!

Ce aduce a doua lună a toamnei, conform astrologului Nicoleta Ghiriș?

Șobolan

Șobolanul traversează o lună de îmbolnăviri. Deci, atenție pe sănătate. Luna însă se lasă și cu o sumă de bani. Au acolo un noroc. Se numește suma 10. Este o energie care îi ajută foarte tare pe zona asta de câștiguri. Însă, Nicoleta Ghiriș îi sfătuiește în continuare să fie precauți, să meargă la medic, să facă consultații. Poate nu de la începutul lunii se întâmplă lucruri, dar din a doua parte a lunii spre final, până la urmă, cumva, această energie se manifestă, chiar și printr-o simplă răceală. Evident, atenție la fiecare, cu vârsta lui și fiecare cu afecțiunile pe care le traversează. Ar trebui să ai alături de tine culorile de metal. 

Bivol

Bivolii au o lună cu suișuri și coborâșuri. Ei nu se înțeleg nemaipomenit cu Câinii, și atunci este clar că sunt într-o lună în care pot fi răniți în anumite zile, inclusiv din punct de vedere al sănătății. Deci, iarăși, precauție maximă. Cei care trebuie să ia, uite, poate vitamina D din timp, da, și să se pregătească. De asemenea, conflicte la ei cu părinții, cu șefii, cu subalternii, cu profesorii. Sunt cei care se pot răzvrăti luna aceasta din senin. Ar trebui să adopte culorile de pământ și, ca susținere, în zilele în care sunt mai jos energetic, de la Cocoș le-ar veni cumva ajutorul luna aceasta.

Tigru

Tigrul traversează o lună de suișuri și coborâșuri. Conflicte pot să aibă cu unii și cu alții, mai ales cu autoritățile. Pentru că ei sunt unii dintre justițiarii zodiacului, ar trebui să fie precauți. Când se enervează ei foarte tare și nu se mai pot stăpâni, ar trebui să se ducă undeva în aer liber să se mai relaxeze, pentru că altfel se vor certa foarte tare. Sunt cei care pot să și distrugă anumite relații, de exemplu, cu autoritățile. 

Te-ai născut pe 9, 18, 27 sau ai cifra destinului 9? Anul 2025 este foarte important pentru tine!

Iepure

Iepurele, dragoste și studii. De ce dragoste? Pentru că unii Iepuri pot întâlni persoana potrivită. De asemenea, sunt cei care se pot lansa poate într-o altă relație și sunt sfătuiți să fie foarte precauți pe zona de studii. Studii pot să înceapă și alte cursuri sau anumite lucruri pe care ei voiau să le învețe, să le studieze, chiar și poate online. De asemenea, vești bune în familie pentru ei. S-ar putea să facă acolo, nu știu, o înțelegere tacită și să nu se mai certe cumva cu membrii familiei. Culorile de lemn și apă, deci verde oliv, kaki, sau apă, negru, albastru, violet, albastru.

Dragon

Dragonul este în opoziția Câinelui. Deci, o zodie care este și mai afectată luna aceasta. Una dintre cele mai afectate. Atenție mărită pentru Dragoni, pentru direcții când se deplasează cu mașina. Atenție la afecțiuni pe care le traversează. Trebuie să fii atenți și, nu numai la condus, ci și în casă, de exemplu, când folosesc obiecte contondente. Este recomandat din timp să se ducă și să se controleze la medici. Culorile de lemn, iarăși, verde oliv, kaki ar trebui să fie alături de ei.

Șarpe

Șerpii sunt pe listă pe zona de accidentări. Este o lună în care s-ar putea să simtă mai jos energetic. Nu sunt pe cai mari și este bine să fie precauți oriunde ar merge. Să mențină. Din punct de vedere mental, anumite lucruri care le pot face viața grea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel