Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Maimuță, Cocoș, Câine și Mistreț

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc și Feng Shui, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru Luna de Oaie. Iată care sunt previziunile!

Luna de Oaie a început pe data de 6 iulie și se va termina pe 4 august. Este o lună a liniștii. Oamenii își pot regăsi echilibrul, dacă își doresc.

În sânul familiei pot apărea discuții legate de planul financiar.

Iată care sunt previziunile Ancăi Dimancea!

Maimuță (1944,1956,1968,1980,1992,2004)

Ai o lună echilibrată. Dacă nu te vei încărca cu foarte multe activități, te vei bucura la maximum de aceasta. Luna viitoare nu va fi foarte ușoară nici pentru tine. Acum poți demara și rezolva ceea ce îți propui. În plan profesional, ai putea avea așteptări mai mari de la tine. În luna de Oaie ai mai multă putere, energie și chef de viață. Poți întâlni niște oameni care îți vor fi de folos. Urmează-ți inspirația și intuiția. Unele situații prin care treci se vor rezolva neașteptat de repede sau de bine.

Cocoș (1945,1957,1969,1981,1993,2005)

În luna de Oaie, poți fi mai vulnerabil în fața căldurii și nu vei avea răbdare. Poți intra în conflicte cu oamenii. În planul sănătății, poți avea probleme cu sistemul digestiv și cu aparatul respirator. Este important să nu neglijezi sănătatea.

Compatibilitatea în zodiacul chinezesc. Vezi cu cine faci casă bună, după perspectiva Yin-Yang!

Câine (1946,1958,1970,1982,1994,2006)

În planul personal și profesional poți avea succes. Orice îți propui acum, poți realiza. Chiar poți primi ajutor în plan financiar. Și planul amoros este foarte bine aspectat! În afară de luna de Oaie, și celelalte două luni care urmează vor fi bune pentru tine. Însă aceasta este mai specială. Ai parte de dragoste și de succes profesional. Poți profita de diferitele situații care se ivesc.

Mistreț (1947,1959,1971,1983,1995)

Ești foarte bine aspectat în această lună! Dar nu doar atât, pentru tine, Anul Dragonului de Lemn este foarte benefic! În dragoste, ai succes tot anul. Poți duce la bun sfârșit un plan legat de căsătorie, logodnă sau, dacă îți dorești un copil. Când vorbim despre relații, acestea se pot îmbunătăți. Dacă ai clienți sau pacienți, aceștia se vor înmulți. De asemenea, poți să vinzi sau să faci achiziții. Tot ce ține de planul profesional și financiar este bine aspectat în această lună. Planurile pe care le faci acum sunt benefice.

Trăim în plină Apocalipsă? Iată semnul pe care nimeni nu-l vede!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel