Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Dragon, Șarpe, Cal, Oaie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc și Feng Shui, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru Luna de Oaie. Iată care sunt previziunile!

Luna de Oaie a început pe data de 6 iulie și se va termina pe 4 august. Este o lună a liniștii. Oamenii își pot regăsi echilibrul, dacă își doresc.

În sânul familiei pot apărea discuții legate de planul financiar.

Iată care sunt previziunile Ancăi Dimancea!

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

În sfârșit, vei avea o perioadă de relaxare, chiar dacă muncești. Vei avea o situație favorabilă. Unele aspecte ale vieții tale se pot echilibra, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În această lună, poți pune bazele a ceva important. Chiar dacă în august vei avea o lună favorabilă, cel mai bine ar fi să îți începi proiectele acum. Luna viitoare poate veni cu unele pierderi financiare. Ai nevoie de un plan A și un plan B foarte bine stabilite. Va trebui să te ții de acestea, mai ales dacă știi că te avantajează.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Ai o lună foarte bună! Oaia nu îți creează nicio penalizare, dimpotrivă, te lasă în pace. Te poți relaxa, dar poți și munci cu succes. În această lună, este foarte important să îți stabilești niște priorități. Din punct de vedere profesional și financiar, este o lună fabuloasă. Poți repara anumite situații din trecut, care nu au fost favorabile. Rămâi concentrat pe prioritățile tale și rezolvă-le. Poți cere sfatul și ajutorul cuiva. De asemenea, ai putea să ceri o mărire de salariu. Cum îți așterni acum, așa vei dormi și luna viitoare. Luna de Oaie îți aduce și o oarecare liniște.

Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

În planul dragostei și al relațiilor familiale vei avea succes. Totodată, chiar și din punct de vedere profesional ești bine aspectat. Oaia te va ajuta întotdeauna să îți duci la bun sfârșit anumite planuri și să începi proiecte. În această lună, ești mult mai carismatic. Poți negocia cu succes anumite chestiuni. Dacă ai avut o stare de irascibilitate sau de alertă, acum aceasta va fi aplanată.

Oaie (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

În plan financiar și profesional, poți fi foarte norocos. Acum, o duci mai bine ca niciodată. Contează intuiția și inspirația pe care o ai. Va trebui să îți aduni puțin gândurile. Ascultă de sfaturile cu care rezonezi. Luna viitoare va fi cea mai slabă din an. Tot ceea ce îți trece prin cap că trebuie făcut, este nevoie să pui în aplicare.

PATRU cristale semiprețioase pentru atragerea norocului. Crezi în puterea acestora de manifestare?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel