Horoscop chinezesc Luna de Cocoș. Previziuni importante pentru TOATE semnele zodiacului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
freepik.com
freepik.com

Cum va fi luna septembrie pentru nativii zodiacului chinezesc? Un specialist ne răspunde!

Luna de Cocoș în zodiacul chinezesc a început ieri, pe 3 septembrie și va dura până pe 2 octombrie.

Luna de Cocoș aduce un mediu favorabil pentru dragoste, relații echilibrate și prosperitate. Cei care sunt singuri au mari șanse să găsească un partener compatibil, iar pe plan profesional, perioada este propice pentru inițierea de noi proiecte și deschiderea unor oportunități în carieră.

Care sunt previziunile pentru toate semnele zodiacului chinezesc?

ȘOBOLAN

Energia acestei luni influențează negativ nativii Șobolan, pentru ca îi predispune la certuri, bârfe și dificultăți de comunicare. Aceștia pot fi mai irascibili și tensionați, ceea ce îi face vulnerabili la conflicte. Șobolanul ar trebui să se concentreze strict pe sarcinile sale, mai ales să evite orice fel de conflict sau implicare în bârfe și ar fi indicat să stea departe de procese.

BIVOL

Pentru nativul Bivol, lucrurile se transformă radical în această lună. Dacă în august, Luna de Maimuță, te-ai simțit obosit și lipsit de energie, din 3 septembrie, situația se va schimba complet. De fapt, te așteaptă cea mai bună lună din an, cu o energie plină de succes și victorii. Pe plan profesional, te vei bucura doar de reușite.

TIGRU

Nativul Tigru beneficiază de aceeași energie favorabilă ca și Bivolul, ceea ce înseamnă că luna septembrie îi va aduce mult succes, realizări profesionale și o evoluție semnificativă. Este o perioadă extrem de benefică pentru tine, ideală pentru a face schimbări, a lua decizii importante în plan financiar și profesional și pentru a te bucura de reușite.

IEPURE

Luna aceasta nu este cea mai favorabilă pentru tine, deoarece te afli sub influența unei zodii conflictuale. Cocoșul este adversarul Iepurelui, iar acest lucru aduce energii negative care pot cauza ghinioane, situații neașteptate și obstacole atât pe plan personal, cât și profesional. În plus, nici din punct de vedere financiar, luna septembrie nu promite prea multe oportunități.

DRAGON

Pentru Dragon, luna aceasta aduce vești excelente în dragoste. Te vei simți iubit și sprijinit în relațiile tale, iar dacă ești singur, ai șanse mari să îți întâlnești partenerul potrivit. Pe plan profesional, luna este favorabilă pentru dezvoltarea planurilor și proiectelor, iar intuiția ta va fi un ghid valoros. Totuși, fii atent la sănătate, în special la sistemul tău digestiv.

ȘARPE

Cocoșul este aliatul tău în această lună, ceea ce înseamnă că intri într-o perioadă favorabilă, care îți va stimula creativitatea, intuiția și inteligența. În funcție de domeniul în care activezi, vei avea ocazia să valorifici la maximum aceste energii. Septembrie promite să fie o lună plină de dezvoltare și evoluție atât pe plan profesional, cât și personal. Este momentul ideal pentru a realiza acele lucruri la care ai visat de mult timp.

Citește aici previziunile complete pentru aceste șase semne ale zodiacului chinezesc!

CAL

Pentru Cal, luna aceasta nu este favorabilă, deoarece va fi influențat de energii care predispun la îmbolnăviri și probleme de sănătate. Te poți simți obosit, lipsit de energie, stresat și abătut. De asemenea, unele probleme medicale din trecut ar putea reveni. În plus, Cocoșul nu oferă suportul necesar pentru nativul Cal în această perioadă.

OAIE

Această lună septembrie aduce multe avantaje pentru Oaie, fiindcă îi oferă energii extrem de favorabile. În planul dragostei și al succesului academic, Oaia va beneficia de o influență pozitivă semnificativă. Dacă ești nativ Oaie și îți dorești un partener, luna aceasta este ideală pentru a găsi o persoană nouă și potrivită pentru tine.

MAIMUȚĂ

Ai șansa de a câștiga un bonus sau de a beneficia de o mărire de salariu. Este o lună favorabilă și pentru a găsi un loc de muncă mai bun. În plus, vei avea oportunitatea de a întâlni pe cineva special pe plan amoros, cu toate șansele să te îndrăgostești. Apar putere și faimă la locul de muncă!

COCOȘ

Deși luna aceasta aduce în general energie benefică și prosperitate, nu este cea mai favorabilă pentru tine din mai multe puncte de vedere. În ciuda energiei pozitive de bază, te confrunți cu o energie anuală care aduce obstacole și ghinioane. Există șansa de a îmbunătăți situația financiară, dar și riscul de a întâmpina dificultăți.

CÂINE

Pentru tine, septembrie se anunță o lună excelentă. Vei beneficia de o energie favorabilă planului financiar, care va aduce prosperitate și evoluție. Ai șansa de a câștiga mai mulți bani și de a fi avansat la locul de muncă. În plus, lucrurile merg la fel de bine și în relații, unde vei fi sprijinit de partener și de cei apropiați.

MISTREȚ

În această lună, planul financiar se îmbunătățește considerabil, ai o energie de prosperitate și bogăție. Ai ocazia să dezvolți un proiect nou la locul de muncă și să faci planuri importante în domeniul financiar. Este un moment potrivit pentru a lua decizii mari, pentru a investi sau pentru a face achiziții semnificative. În plus, vei primi sprijin valoros din partea partenerului de viață, familiei și apropiaților.

Citește aici previziunile complete pentru aceste șase semne ale zodiacului chinezesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel