Horoscop chinezesc Luna de Cocoș. Previziuni generale pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
freepik.com
freepik.com

Luna de Cocoș în zodiacul chinezesc ține de pe 3 septembrie până pe 2 octombrie. Iată previziunile oferite de un specialist în astrologie chinezeasca!

Care vor fi predispozițiile generale pentru primele șase zodii chinezești în luna septembrie? Aceasta este denumită Luna de Cocoș.

Foarte curând, mai exact, pe 3 septembrie, se încheie Luna de Maimuță, respectiv Luna fantomelor și intrăm într-o nouă lună. Odată cu acest fenomen, se schimbă și Luna, conform zodiacului chinezesc. Luna de Cocoș se află sub elementul de apă Yin. Poți începe ritualuri de purificare a locuinței, a spațiului de lucru.

Caracteristicile generale ale Lunii de Cocoș:

- În primul rând, Cocoșul este prietenul secret al Dragonului. Deci în legătură cu anul, pentru că suntem în an de Dragon, avem o relație de prietenie secretă. Este un lucru extraordinar. De câte ori avem o lună în relație armonioasă cu anul, acesta este un prim aspect favorabil.

- Un al doilea aspect extraordinar al acestei luni este faptul că zodia Cocoș reprezintă zodia de dragoste pentru Dragon. 

- Al treilea lucru minunat pentru această Lună este elementul apă. Luna aduce elementul acesta, care reprezintă prosperitate.

Aceste conjuncturi favorabile ne aduc o lună armonioasă, o lună de dragoste, în care relațiile sunt  avantajate, iar cei singuri își pot întâlni un partener potrivit pentru ei. 

De asemenea, vin oportunități noi și pe plan financiar și partenerial. Poți începe proiecte noi și poți aplica la jobul pe care ți-l dorești de multă vreme. 

ȘOBOLAN

Șobolanul are o lună relativ bună, dar are o mică problemă. Dacă reușește să țină în frâu această situație, el poate avea o lună extraordinară. Energia lunii pentru Șobolan este o energie care predispune la certuri, la bârfe, la comunicare deficitară. Acest nativ nu se va face ușor înțeles, va fi mai irascibil, mai tensionat. Poate intra ușor în conflicte. Șobolanul trebuie să se concentreze foarte mult pe ce are de făcut și să nu intre în niciun fel de conflict, să nu intre în bârfe, ar fi bine să nu participe nici la procese. Nu este o lună bună pentru niciun proces de natură juridică. Dacă ai de semnat documente, asigură-te că le citești de mai multe ori. Poate fi o lună în care te poți îndrăgosti, dacă ești singur. 

BIVOL

La nativul Bivol, lucrurile se schimba radical în această lună. Cel mai probabil, în Luna de Maimuță nu te-ai simțit prea bine, ci ai fost mai mereu obosit. Dar din 3 septembrie, situația ta va fi alta. Ba mai mult, o să ai cea mai bună lună din an! O să ai o energie de succes și victorii. Din punct de vedere profesional, o să ai parte doar de reușite. Din punct de vedere financiar, este o lună la fel de bună pentru nativii din acest semn. De asemenea, te afli în Luna aliatului tău, pentru că Cocoșul este aliatul Bivolului. Această lună îți aduce un plus de creativitate și inteligență. Așa că trebuie să profiți la maximum de această Lună, deși poate fi și obositoare, pentru că simți nevoia să faci multe deodată. 

TIGRU

Nativul Tigru împarte aceeași energie cu Bivolul, deci și pentru el, luna va aduce mult succes, realizări profesionale, evoluție și reușite. Luna septembrie se anunță pentru tine extraordinar de bună. Poți să faci schimbări, ești încurajat să iei decizii din punct de vedere financiar și profesional. Ai ocazia să îți pui în aplicare planurile și proiectele. Singurul minus este faptul că pentru tine Cocoșul nu este aliat, deci nu reprezintă o zodie de ajutor. Este o lună potrivită și pentru investiții. 

IEPURE

Tu nu ai cea mai bună lună, pentru că te afli în zodia conflictuală. Cocoșul este dușmanul Iepurelui. Un al doilea aspect negativ al acestei luni este faptul că energia este una nefavorabilă, adică predispune la ghinioane, la situații neașteptate, la obstacole, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Nici planul financiar nu se arată unul prea bun în luna septembrie. Pot apărea și cheltuieli neprevăzute, care te dau peste cap. Mai mult, pot să apară conflicte la locul de muncă. Tu ar trebui să fii ceva mai rezervat în Luna de Cocoș, să nu participi la niciun fel de activitate riscantă. Specialistul îți recomandă să eviți intervențiile medicale, dacă nu sunt de natură urgentă.

DRAGON

Tu te bucuri de o lună bună, de energii bune, de relații favorabile. Energia lunii de Cocoș aduce succes pentru viitor, intuiție dezvoltată, ajutor din partea oamenilor, din partea mentorilor și din partea funcționarilor publici, dacă ai de rezolvat anumite situații. Pentru Dragon, este o lună minunată și la capitolul dragoste. În relații, te simți iubit și sprijinit. Dacă ești un nativ singur, poți să îți întâlnești partenerul. Din punct de vedere profesional, este o lună favorabilă pentru planuri și proiecte. Bazează-te mai mult pe intuiția ta. Singura atenționare pentru tine ar fi la planul sănătății, mai exact la sistemul digestiv. 

ȘARPE

Șarpele împarte și el aceeași energie cu Dragonul. El se va bucura de energia norocului divin și de ajutorul mentorilor. Vin sfaturi din partea oamenilor apropiați. Cocoșul este aliatul tău, așa că intri într-o lună de aliat. Este un lucru extraordinar de bun, care te poate ajuta pe planul creativității, al intuiției, al inteligenței. În funcție de domeniul în care activezi, poți să profiți la maximum de aceste energii. Septembrie aduce o lună plină de dezvoltare, evoluție pe plan profesional, dar și pe plan personal. Poți face lucruri la care ai visat de multă vreme. Nu te suprasolicita și nu te stresa până în octombrie. 

Vezi și: Ne pregătim de Luna Nouă în Fecioară, pe 3 septembrie. Recomandări pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel