Horoscop chinezesc. CINCI zodii primesc binecuvântări și oportunități în această săptămână

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Iată zodiile norocoase din această săptămână! Ce ne spune zodiacul chinezesc?

În această săptămână, eclipsa de Soare îi va ajuta pe cinci nativi din zodiacul chinezesc. Iată cine sunt norocoșii!

Câine (1946,1958,1970,1982,1994,2006)

Îți vei revigora viața dramatic.  O să simți un impuls puternic, pozitivitate și ambiția de a cuceri totul. Tot ce trebuie să faci este să continui pe calea ta actuală și să fii deschis la oportunități. Norocul tău îți va oferi sprijin pozitiv, idei fascinante și, poate, chiar câteva oportunități neașteptate. Culoarea roșie îți va aduce noroc în mod special în această săptămână.

Șarpe (1953,1965,1977,1989,2001)

Indiferent dacă vei călători în această săptămână sau nu, norocul tău este legat de acest aspect al vieții. Așadar, dacă vei călători, nu fi surprins dacă acest noroc îți va ușura lucrurile, îți va oferi ajutor când ai mai mare nevoie și chiar îți va aduce câteva momente favorabile. Dacă nu ai planuri de călătorie, poți totuși să beneficiezi petrecând mai mult timp în aer liber în această săptămână și vizitând locuri noi. Chiar și în propriul tău oraș, ieși din zona ta de confort și explorează ca și cum ai fi turist. O escapadă de weekend ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Culorile albastru, verde și galben îți vor aduce noroc în această săptămână.

Cocoș (1945,1957,1969,1981,1993,2005)

Așa cum se spune, a treia oară e cu noroc, iar pasărea matinală prinde viermele. Norocul tău din această săptămână este oarecum ciudat, la fel ca aceste zicale. Atâta timp cât rămâi în armonie cu simțurile tale psihice sau intuiția profundă, vei ști exact unde să mergi pentru a accesa acest noroc. Pentru cei binecuvântați cu abilități psihice, săptămâna aceasta vei observa o creștere a puterilor tale, oferindu-ți informații valoroase care ar putea fi benefice în diverse scenarii. Dacă simți impulsul, notează aceste observații pentru a te asigura că nu vor fi uitate. Nuanțele de verde, galben și albastru îți vor aduce noroc în această săptămână.

Ce a prevăzut Nostradamus pentru 2025? N-ai vrea ca aceste profeții să se împlinească!

Dragon (1952,1964,1976,1988,2000)

Norocul tău din această săptămână se învârte în jurul iubirii platonice și al relațiilor din viața ta care întruchipează cu adevărat acest sentiment. Ține minte: unii oameni pot purta titlul de prieten sau familie, dar acțiunile lor nu reflectă acest lucru. Acest mesaj se referă doar la acele relații din viața ta care sunt fundamentate pe afecțiune, grijă, considerație și respect pentru limitele personale. Prin îmbrățișarea acestor spații și prețuirea acestor relații în această săptămână, norocul tău va înflori. Mai mult, va influența indirect și viețile celor dragi prin intermediul tău. Culorile roșu și verde îți vor aduce noroc în această săptămână.

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996)

Șobolan, norocul tău din această săptămână vine cu o întorsătură neobișnuită. Săptămâna aceasta, vei scoate la suprafață răni îngropate și traume din trecut. Le aduci la lumină pentru vindecare și eliberare. S-ar putea să simți că treci printr-o noapte întunecată a sufletului atunci când se întâmplă acest lucru. Dar odată ce ieși pe cealaltă parte, te vei simți mai ușor, mai robust, mai stabil și gata să abordezi viața în termenii tăi. Aceasta este cea mai mare binecuvântare dintre toate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel