Horoscop chinezesc 2025. Previziuni pentru toate semnele zodiacului în Anul Șarpelui de Lemn verde

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
freepik.com
freepik.com

În zodiacul chinezesc, anul 2025 este cel al Șarpelui de Lemn Verde. Iată previziunile pentru fiecare semn din zodiac!

Suntem în Anul Dragonului de Lemn până în februarie 2025, când va începe Anul Șarpelui de Lemn verde.

2025: Anul Șarpelui în zodiacul chinezesc. Ce aspecte merită să reținem?

Șobolan

Șobolanul și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce noroc, oportunități și bogăție pentru Șobolan. Acesta va avea o relație armonioasă cu partenerul, familia și prietenii. De asemenea, va excela în carieră, educație și afaceri. Totuși, trebuie să aibă grijă de sănătate și să evite suprasolicitarea și stresul.

Bivol

Bivolul și Șarpele nu sunt semne foarte compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce unele provocări și obstacole pentru Bivol. Acesta va întâmpina dificultăți în muncă, finanțe și probleme legale. Vor exista, de asemenea, conflicte și neînțelegeri cu partenerul, familia și colegii. Bivolul trebuie să fie răbdător, prudent și umil, să caute ajutor și sfaturi atunci când este necesar.

Noroc divin pentru două zodii chinezești, obstacole pentru alte trei în 2024

Tigru

Tigrul și Șarpele sunt semne opuse, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce ciocniri și tensiuni pentru Tigru. Acesta se va confrunta cu competiție, rivalitate și critici în carieră, educație și viața socială. Vor apărea probleme și dispute cu partenerul, familia și prietenii. Tigrul ar trebui să fie diplomatic, flexibil și cooperant, să evite aroganța, impulsivitatea și agresivitatea.

Iepure

Iepurele și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce noroc, fericire și romantism pentru Iepure. Acesta va avea o carieră bună, educație și afaceri de succes. De asemenea, Iepurele va avea o relație iubitoare cu partenerul, familia și prietenii. Iepurele ar trebui să fie recunoscător, generos și bun, dar și să împartă binecuvântările cu ceilalți.

Dragon

Dragonul și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce mare noroc, prosperitate și faimă pentru Dragon. Acesta va obține rezultate remarcabile și recunoaștere în carieră, educație și afaceri. Dragonul va avea, de asemenea, o relație pasională cu partenerul, familia și prietenii. Dragonul ar trebui să fie încrezător, ambițios și aventuros, să își urmeze visele și obiectivele.

2025, anul Șarpelui de Lemn Verde. Va trebui să fim mai atenți la secrete!

Șarpe

Anul Șarpelui de Lemn, fiind anul propriului semn al Șarpelui, va aduce rezultate mixte. Șarpele va avea parte de oportunități și provocări în carieră, educație și afaceri. De asemenea, vor exista suișuri și coborâșuri în relațiile cu partenerul, familia și prietenii. Șarpele ar trebui să fie înțelept, adaptabil și curios, să învețe din experiențe și greșeli.

Cal

Calul și Șarpele nu sunt semne foarte compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce unele probleme și dificultăți pentru Cal. Acesta se va confrunta cu întârzieri și obstacole în carieră, educație și afaceri. Vor exista, de asemenea, stres și îngrijorări în relațiile cu partenerul, familia și prietenii. Calul ar trebui să fie calm, rezistent și pozitiv, ca să depășească provocările și obstacolele.

Oaie

Oaia și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce noroc, bucurie și armonie pentru Oaie. Aceasta va avea o carieră, educație și afaceri stabile și pline de recompense. De asemenea, Oaia va avea o relație pașnică și confortabilă cu partenerul, familia și prietenii.Oaia ar trebui să fie blândă, să aibă compasiune și să fie creativă. Trebuie să pună accent pe exprimarea sentimentelor și a ideilor.

Maimuță

Maimuța și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce noroc, succes și inovație pentru Maimuță. Aceasta va avea o carieră strălucită și dinamică, succes in educație și afaceri. De asemenea, Maimuța va avea o relație distractivă și stimulativă cu partenerul, familia și prietenii. Maimuța ar trebui să fie inteligentă, plină de umor și originală, să exploreze întotdeauna noi posibilități și oportunități.

Cocoș

Cocoșul și Șarpele sunt semne compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce noroc, bogăție și prestigiu pentru Cocoș. Acesta va avea o carieră prosperă și influentă. De asemenea, Cocoșul va avea o relație loială și respectuoasă cu partenerul, familia și prietenii. Cocoșul ar trebui să fie harnic, încrezător și elegant, să își arate cele mai bune calități și abilități.

Câine

Câinele și Șarpele nu sunt semne foarte compatibile, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce unele probleme și provocări pentru Câine. Acesta va întâmpina dificultăți și frustrări în carieră, educație și afaceri. De asemenea, Câinele va avea anxietate și nesiguranță în relațiile cu partenerul, familia și prietenii.

Porc

Porcul și Șarpele sunt semne opuse, iar anul Șarpelui de Lemn va aduce conflicte și presiuni pentru Porc. Acesta se va confrunta cu opoziție, critici și controverse în carieră, educație și afaceri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?