Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia sarbatorită de astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Previziuni zilnice 22 august. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

Youtube video image

Să ne pregătim de curățenia de toamnă! Astăzi, Soarele iese din semnul Leului și intră în cel al Fecioarei. Așadar, tuturor nativilor născuți în această zodie, le urăm un călduros "La mulți ani!". Cine este arhetipul Fecioarei? Nimeni altul decât cel care face legătura dintre vară și toamnă. Se ocupă de recoltă, de curățenie, de disciplină, de purificare.

Toamna, se numără bobocii! 

De fiecare dată când începe un nou sezon, Soarele se mută în harta noastră natală în câte o casă. 

Sezonul Fecioarei începe azi! Redescoperă arta organizării și a echilibrului în viața ta

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Soarele se mută de azi în Casa a șasea, așadar munca nu mai este cum credeai tu că va fi. Apar proiecte, se schimbă lucruri, trebuie să fii mai eficient, să optimizezi totul. Apare o nevoie mare de organizare, dar o să îți facă și plăcere, pentru că îți găsești o ordine a vieții, un sens.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele merge în Casa a cincea. Cumva, acest început de toamnă pentru tine va fi destul de romantic. Poate că încă mai poți pleca în vacanță sau cere concediu sau găsești unele evenimente care îți priesc. Poți lua decizia de a petrece mai mult timp cu copiii.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Soarele se duce în Casa a patra. Timp de o lună, tu chiar te vei ocupa de curățenia de toamnă, de îngrijirea grădinii, de pregătirea murăturilor, de cea a beciului. Te uiți dacă se mai strică ceva prin casă, daca mai trebuie ceva reparat. Pot să apară anumite evenimente în familie sau te revezi cu cei dragi. Cam de asta te vei ocupa.

Cu cine sunt compatibili Gemenii? Unii le împărtășesc viziunea, dar alți nativi le aduc bătăi de cap!

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se mută în Casa a treia pentru tine. Așadar, urmează o lună nemaipomenită pentru călătorii, pentru studiu. Comunicarea cu frații și surorile, dar și cu rudele cele mai apropiate se îmbunătățește. De asemenea, vine și o perioadă în care poți să fii mai glumeț, chiar mai superficial, pentru că te ajută și asta din când în când.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele te părăsește, iese din semnul tău și se duce cu pași mici în Casa a doua a banilor și a resurselor. Așadar, atenția în următoarea lună se va muta pe sectorul financiar. Pentru că vor mai fi și alte evenimente, precum Eclipsa de pe data de 18 septembrie, care va pune accentul tot acolo. Astrologul îți recomandă să înveți să fii mai econom, să eficientizezi cât mai bine bugetul de care dispui. 

Întoarcerea lui Saturn în cultura pop. Exemple uimitoare!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La mulți ani tuturor Fecioarelor! Timp de o lună, vei fi sărbătoritul astrelor. Cu ce vine Soarele în semnul tău? Cu energie, dar și cu înțelepciune, cu multă putere, forță, energie, vitalitate și cu o încredere mai mare în propriul organism. Acest tranzit al Soarelui poate să fie și precum o mare resursă, dar ca vulnerabilitate, poate să aducă și anumite probleme de sănătate pe care nu le mai poți ignora.

Floarea de toamnă care te reprezintă, în funcție de zodia ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel