Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia favorită a astrelor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Vezi previziunile zilnice pentru acești șase nativi, oferite de Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi, Soarele intră în semnul Leului! Începe acest sezon al Leului, așa că, timp de o lună, îi vom sărbători pe acești nativi. Cum ne ajută acest sezon pe fiecare dintre noi? 

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Soarele se mută în Casa a cincea. Dat fiind faptul că și Marte, guvernatorul tău, este într-un aspect care ție îți convine, s-ar putea să ai mult curaj în comunicare, dar și în momentul în care ai de câștigat ceva. Spiritul de competiție ți se va trezi pe loc. 

Zodia provocată de astre în ultimele zile ale lunii iulie. Nimic nu mai e ca înainte!

Taur/Ascendent în Taur

Soarele merge în Casa a patra și face mai multă lumină în tot ceea ce înseamnă zona imobiliară, dar și în relația cu familia. Astrologul îți recomandă să petreci cât mai mult timp și cu cei dragi, să nu îi neglijezi foarte mult, chiar dacă, să zicem, ești plecat în concediu. Poți măcar să le dai un telefon din când în când, să vezi ce mai fac. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o perioadă minunată pentru tine. Marte a intrat acum două zile în semnul tău, iar Soarele va fi în Casa a treia începând de azi. Mintea îți merge în mod extraordinar, faci tot felul de combinații, de strategii. Te conectezi cu oamenii, ai energie, ai curaj, forță. Este o zi bună pentru tine.

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se mută de azi în Casa a doua a banilor și a resurselor. Timp de o lună, s-ar putea să cheltui mai mulți bani decât te-ai fi gândit, dar în același timp, s-ar putea să obții și anumite favoruri pe plan financiar. 

Leu/Ascendent în Leu

Este clar că tu ești favoritul astrelor, pentru că ești sărbătorit de azi. O ții într-o petrecere fantastică. Cu ce vine Soarele în semnul tău? Cu multă încredere. Mai multă decât ar considera unii că este nevoie. O să ai curaj, forță, inițiativă, dar și foarte multă popularitate. 

Personalități remarcabile din România și din străinătate născute în zodia Leului

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele la tine se duce în Casa a douăsprezecea, iar asta nu îți prea convine, mai ales că acolo se află și Mercur. Ești obosit, ai vrea doar să lenevești. Pe scurt, nu o să ai foarte multă energie, așa că nu forța nimic azi. Cu cât vei face asta, cu atât îți va fi mai rău. Ai nevoie, de fapt, de mai multă liniște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel