Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia fără vlagă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată ce primim azi de la astre!

Youtube video image

Soarele se apropie de un sextil cu Uranus, dar și de un trigon cu Neptun. Ce înseamnă asta? Că s-ar putea să fim mai letargici. Așteptăm să pice de undeva din cer. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar ți-ai dori să lenevești cât este ziua de lungă. Fără să te stresezi și să te enervezi. Parcă ți-ai dori și să se oprească timpul în loc. Dar din păcate, mai trebuie și să muncești, și să înveți tot felul de lucruri. Va fi o luptă permanentă de a lăsa pe mâine ceea ce poți face astăzi. 

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Este un pic de paradox în ceea ce privește. Pe de-o parte, vrei să faci foarte multe lucruri, mai ales că Marte se pregătește să iasă din semnul tău, dar pe de altă parte, mintea este cea care îți spune că nu ești pregătit sau că ești prea obosit. O să fie o contradicție permanentă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Și la tine este un moment similar zodiilor mai sus amintite. Ai vrea să îi lași pe alții să facă totul și tu, daca s-ar putea, să nu faci nimic. Să îți vezi propriul interes. Și chiar este o zi bună pentru asta. Să nu ceri tu proiecte în plus, să nu te dai în stambă și să nu te forțezi cu absolut nimic. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele este în semnul tău și va face și un sextil cu Uranus și un trigon cu Neptun. Ai o atitudine de "ce pica, aia e!” Sau ce o fi, o fi. Nu vrei să te superi, să te enervezi ori să insiști pe anumite lucruri. De fapt, azi trebuie să tratezi totul cu mai multă superficialitate, astrele te îndeamnă să faci asta.

O zodie primește vești minunate în miezul verii! Cine se bucură de magia astrelor?

Leu/Ascendent în Leu

La tine chiar este vorba doar despre somn, dar și despre multă odihnă. Ce iți spun ție astrele în această perioadă? Că orice mică pierdere se poate transforma într-un câștig la un moment dat. Trebuie să accepți și să recunoști când poți să faci ceva și când nu. Poate că azi pur și simplu nu vei avea energie să faci anumite lucruri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este una dintre acele zile în care oamenilor le este frică să îți spună adevărul. Nu vor să te supere, așa că s-ar putea să înfrumusețeze anumite situații. Iar tu vei dori să crezi în ele, dar altfel o să pierzi contactul cu realitatea. Cel mai bine ar fi să păstrezi un echilibru intre ceea ce vor alții să te facă să crezi și ceea ce știi tu că se întâmplă cu adevărat. 

Cele PATRU zodii afectate de a doua Lună Plină în Capricorn din 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel