Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie sa dea din casă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce trebuie să știe aceste semne ale zodiacului în ultima zi de septembrie?

În ultima zi a lunii septembrie, Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Cumva, astrele ne zic așa: "Relaxați-vă, stați locului, nu vă grăbiți și învățați să trăiți aici și acum!” Este adevărat că acest aspect poate fi minunat pentru unii nativi, fiindcă au nevoie să mai stea locului, însă pentru alții, poate să devină foarte frustrant, pentru că vor să se întâmple multe lucruri.

Astrele ne recomandă să încetinim și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. Trigonul cu Saturn din Casa a douăsprezecea te va frustra enorm. Cert este că dacă se întâmplă ceva în familie și ajungi într-un punct de disperare, dar nu poți face nimic, adu-ți aminte că nu trebuie să te chinui decât acolo unde tu poți să aduci o îmbunătățire sau acolo unde tu poți face cu adevărat ceva, o schimbare.

Top TREI zodii de bărbați care te fac să te simți ca într-un basm. Sunt cei mai buni parteneri!

Taur/Ascendent în Taur

Marte din Casa a treia cu Saturn din Casa a unsprezecea vor forma un trigon. Ce îți cere ție? Să nu treci la fapte până nu ai comunicat și ai stabilit totul și ai toate detaliile necesare pentru o nouă acțiune sau pentru un drum, o călătorie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este ziua aceea nemaipomenită în care tu ai putea să faci un exercițiu. Cum ar fi să nu cheltuiești niciun ban astăzi? Exact! Sau măcar dacă nu se poate astăzi, să îți propui pentru mâine acest lucru! Învață să trăiești cu mai puțin sau să îți organizezi cheltuielile astfel încât ca din când în când, să nu arunci cu banii. 

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Totul se întâmplă cu încetinitorul sau cu viteza melcului. Pentru unii nativi, s-ar putea ca acest aspect să fie de bun augur, dar pentru alții, atunci când apare ceva ce nu le convine, li se pare că viața este împotriva lor, că oamenii nu văd cât de capabil sunt. Dar trebuie să rețină că nimeni nu are cheia vieții. Doar timpul știe cum își face el veacul. Așa că nu forțați nimic!

Leu/Ascendent în Leu

Apară-ți tot și protejează-ți tot ce ai. Nu da din casă, fii cât mai discret, nu te băga în bârfe despre alții și nu încerca să intri nici în intrigi. 

Te-ai născut pe 9, 18, 27 sau ai cifra destinului 9? Anul 2025 este foarte important pentru tine!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Relația cu partenerul trebuie să fie și pragmatică, însă, în același timp, să aibă parte și de momente cu emoții puternice. Ai nevoie de chimie și de energie între tine și partener, deoarece planurile pentru viitorul apropiat nu au cum să avanseze fiind doar obiectivi și pragmatici. Trebuie să vă și simțiți din priviri. Trebuie să anticipezi ce vrea celalalt să zică. Trebuie să ai acest lucru în vedere nu doar cu partenerul, ci și cu oamenii importanți din viața ta. 

Astrologia și crimele notorii. Cei mai faimoși criminali în serie au semne zodiacale mutabile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel