Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme în relații pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Ce îi așteaptă pe primii șase nativi ai zodiacului?

Youtube video image

După careul dintre Mercur și Uranus, avem o opoziție între Soare și Pluto. Este acel gen de aspect care ne face să jucăm două roluri. Oricare dintre ele am experiementa, avem senzația că cineva vrea să ne facă rău. Sau că cineva încearcă să para mai deștept ca noi. Ne băgam în niște situații care par să nu ne ajute foarte mult, doar că avem noi înăuntru o luptă. 

Mercur intră în Fecioară. Ce schimbări aduce pentru fiecare zodie din 26 iulie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Este vorba despre lupta dintre tine versus ceilalți. Ce vrei tu și ce vor alții. Nu contează ce vor ei, ci în primul și în primul rând, contează ce vrei tu. Nu te zbate, considerând că ei se gândesc doar la ei și la tine nu. Tu trebuie să te gândești la tine prima dată. 

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Taur/Ascendent în Taur

Această opoziție dintre Soare și Pluto pe tine te afectează în mod direct, pentru că se duce exact pe axa 4-10. Ce înseamnă asta? Faptul că tu vrei să împaci și capra și varza, să fie bine și acasă, în familie, dar și la locul de muncă. Și îți dorești putere peste tot. Dar este ca un balansoar, când o parte este mai puternică, cealaltă va slăbi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Opoziția dintre Soare și Pluto se petrece pe axa 3-9. Trebuie să ai foarte mare grijă pe cine încerci să convingi că ai dreptate. Sau în ce discuții te bagi pentru cine are dreptate. Sau, mai mult, cui te lauzi că știi tu mai bine decât el/ea. Pentru că dacă vei face asta, imediat ți se va da peste nas. 

Rac/Ascendent în Rac

La tine, opoziția dintre Soare și Pluto se petrece pe partea financiară. Tu simți că ai bani să faci tot ceea ce îți dorești tu, dar de fapt, realitatea este cu totul alta. Va trebui să găsești un echilibru intre banii pe care îi ai acum și cei pe care îi vei avea la un moment dat. Nu cheltui banii pe care crezi că îi vei cheltui în viitor. Ci doar ce ai aici și acum. 

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este în semnul tău, Pluto în Casa a șaptea, așa că nu prea îți convine nicio relație azi. Și ne referim atât la cele personale, cât și la cele profesionale, pentru că simți că tot timpul trebuie să te lupți, să te chinui, să demonstrezi, să te chinui. Câteodată, este mai bine să lași lucrurile simple. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Cine te place, te place așa cum ești. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu această opoziție dintre Soare și Pluto, ai face bine să dormi mult și bine. Poți să lași deoparte azi petreceri, întâlniri cu prietenii, evenimentele. Dacă o să ai chiar și două ore libere, profită de somn și relaxare. Un pic de introspecție nu ar strica. 

Horoscop august. O lună de neuitat pentru Leu, Gemeni și Berbec! Probleme pentru Rac și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel