Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic 16 iulie. Vezi mesajele astrelor!

Youtube video image

Ne aflăm în continuare în sezonul Racului! Și ne apropiem și de a doua Luna Plină în semnul Capricornului, dar urmează și alte evenimente care ne spun că sezonul acesta capătă foarte multă importanță. Pe scurt, vom avea nevoie de multă stabilitate emoțională, dar și de foarte multă conectare cu rădăcinile noastre. Atunci când aducem în discuție arhetipul Racului, ne referim în primul rând la rădăcini, la locul în care ne naștem, la cei de care aparținem, la toate atașamentele pe care le avem.

Așadar, în aceste zile, fie că muncim sau suntem în vacanță, trebuie să ne dăm seama ce contează cu adevărat pentru noi. Sezonul Racului asta ne învață, că avem nevoie de un loc unde să ne simțim bine. Nu contează cariera, ci avem nevoie de metode prin care să ne conectăm la familie.

Horoscop chinezesc Anca Dimancea. Previziuni valabile până pe 4 august

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele la tine este în Casa a patra și urmează să facă multe aspecte. Guvernatorul tău, Marte, este într-o poziție prielnică acestui sezon. Deci tu trebuie să înveți stabilitatea zilele acestea. Și facem referire atât la cea financiară, cât și la cea emoțională.

Taur/Ascendent în Taur

Câteodată, nu doar faptele contează și nici doar strategia pe care o ai tu în minte, ci și comunicarea. Sigur vei avea cuvintele potrivite, replicile cele mai pragmatice și reușești să mediezi tot felul de situații în această perioadă. Așa că nu iți fie teamă și implică-te acolo unde simți tu că oamenii nu te înțeleg.

PATRU zodii care atrag haosul. De ce sunt atât de imprevizibile?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Întreaga săptămână s-ar putea să te gândești la ce nu ai versus ce ai. Câteodată iți face bine, dar dacă te plasezi pe o poziție inferioară altora, asta nu face decât să iți dăuneze. Lucrurile bune vor veni și către tine, dar atitudinea contează enorm, nu uita asta.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele este în semnul tău în continuare, iar asta iți priește de minune. Doar că acest tranzit al Soarelui vine și te deconectează de ceilalți. Ești prea mult în capul tău, te iei prea în serios, ți se pare că totul pornește de la tine. Iți va fi foarte greu să te conectezi cu ceilalți și este posibil să iei decizii financiare mai greșite.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este în Casa a douăsprezecea, iar asta nu îți convine deloc. Așa că este momentul cel mai potrivit să dai un pas în spate și să te pregătești de luptă, pentru că pe 22 iulie, Soarele va intra în semnul tău. Și atunci îți vei recăpăta puterea.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrologul îți recomandă să înveți, să îți găsești comunitatea și anturajul ca tu să capeți cât mai multă informație. Trebuie să fii foarte pregătit, pentru că Marte va intra în Casa a zecea a carierei și va trebui să demonstrezi că ești foarte capabil să rezolvi anumite probleme. O sa îți și placă sa faci asta!

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 21 iulie: „Devenim foarte serioși în legătură cu planurile noastre!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel