Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va fi stăpâna lumii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Iată mesajele astrelor pentru aceste zodii!

Azi, avem un eveniment special. Venus intră în semnul Leului! Este un lucru minunat. Când vorbim despre Venus, aducem în discuție partea feminină, vorbim despre frumusețe, partea estetică, zona de relații, de iubire. Dar și despre plăcere și despre bani. Întotdeauna, Venus trece prin stomac. Oricât am vrea noi să credem în basme și povești. 

Venus își începe tranzitul în semnul cel mai dornic de atenție, cel mai pasional, cel mai creativ, cel al Leului. În perioada următoare, s-ar putea să fim mai declarativi, să vrem să demonstrăm, să vrem să cucerim persoana de lângă noi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus este guvernatoare de Casa a șaptea la tine. Pentru că se duce în Casa a cincea, s-ar putea ca pe plan relațional să ai mai multe șanse în perioada următoare. Ai șanse să nu te cerți prea mult, să cunoști pe cineva, dar și ocazia de a te reîndrăgosti de partener. Ce mai face Venus în Casa a cincea? Îți poate readuce anumite pasiuni sau chiar altele noi.

Ce aduce Marte în Gemeni pentru Berbec/Ascendent în Berbec până pe 4 septembrie

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și se muta în Casa a patra. Astrologul îți recomandă ca în perioada următoare, să te ocupi de tot ceea ce înseamnă înfrumusețarea casei. Te poți asigura că totul este minunat în jurul tău, ca să te simți excelent acolo unde locuiești. 

Trigonul dintre Venus-Neptun de pe 11 iulie aduce un val de romantism și creativitate!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, Venus intră acolo unde îți place ție cel mai mult, în Casa a treia, cea a comunicării. Vei avea un talent oratoric deosebit, precum și o mare putere de convingere. Ai o capacitate extraordinară de a-i motiva pe ceilalți, prin cuvinte uimitoare. Acest lucru te poate ajuta la serviciu, dar chiar și în familie. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus iese de azi din semnul tău și se duce în Casa a doua. Așadar, urmează o perioadă în care poți primi anumite sume de bani, anumite cadouri, anumite bonusuri, dar și unele cheltuieli pe care să le faci pentru propria plăcere. Venus vrea să fie și extravagantă, așa că îți poți dori ceva cu totul și cu totul special. 

Leu/Ascendent în Leu

Tu ești stăpânul lumii de astăzi! Cu Venus în semnul tău și cu Soarele care va intra și el curând tot acolo, te vei simți excelent. Ce trebuie să faci cu Venus în semnul tău? Să te aranjezi, să te înfrumusețezi, să îți înnoiești garderoba, să fii foarte sociabil, să cucerești, să mergi la evenimente. Trebuie ca atunci când intri undeva, toate privirile să fie ațintite asupra ta!

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus se duce în Casa a douăsprezecea. Nu este cel mai plăcut tranzit pentru tine, pentru că ești plin de dor și de suspine. Asta mai ales pentru cei care sunt singuri ori care s-au despărțit, ce tind să sufere după anumite persoane care le-au făcut rău, de fapt. Dacă ești deja într-o relație, cu Venus în Casa a douăsprezecea, vorbim despre împăcare și iertare. Este un tranzit în care merită să îți găsești o zonă spirituală care să te ajute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel