Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va fi pe jar

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni zilnice 7 octombrie. Iată mesajele pentru primele șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Începe o săptămână plină de evenimente din punct de vedere astrologic, care mai de care mai năstrușnice. Astăzi, se continuă careul dintre Mercur și Marte, așa că trebuie să avem grijă ce spunem și cui spunem. Este posibil să luăm mai personal anumite replici, să considerăm că tot timpul este vorba despre noi. Dar, dacă ne liniștim puțin, ne vom da seama că nu este adevărat. Mercur reprezintă mintea și vocea, iar Marte este furia, dar și curajul. Iar când acestea sunt într-un careu, se pot întâmpla diferite situații. Mercur în Balanță este diplomat, sociabil, vrea să se inteleaga cu toată lumea, iar Marte în Rac nu dă doi bani pe această diplomație. Când se supăra, se supără! De aceea, ne vom certa din nimicuri. Acest careu arată, din punct de vedere astrologic, o nemulțumire interioară. 

Top PATRU zodii iubitoare de dramă. Când nu sunt în centrul atenției, își arată adevărata personalitate!

Berbec/Ascendent în Berbec

Trecând de faptul că Mercur este în Casa a șaptea și Marte în Casa a patra, tu chiar încerci să îți găsești liniștea. Dar până o găsești, bineînțeles că s-ar putea să te cerți cu toată lumea din jur sau s-ar putea să îi faci pe alții să se certe, ca tu să stai într-un colțișor, să te uiți la ei și să zâmbești. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se apropie de un aspect foarte bun cu Marte. Iar Venus este în Casa a șaptea. Așa că, dacă au fost probleme în cuplu până acum, poți să folosești această săptămână ca să fii cu ochii mai deschiși și cu urechile mai ciulite la ceea ce își dorește partenerul, nu doar la ceea ce îți dorești tu. 

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, iar azi face un aspect mai neplăcut cu Marte. Ce trebuie să reții tu? Atunci când îți dorești ceva și încerci să lupți pentru asta, oamenii vor lupta și ei, pentru că se vor supăra sau se vor enerva. Astăzi, dacă primești tot felul de replici, ai face bine să nu te sperii și să nu te superi. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte este în semnul tău, așa că s-ar putea că în următoarea perioadă să faci ravagii și să pui accent numai pe ceea ce îți dorești tu, să iți pese doar de tine. Am putea spune că este un lucru bun, cel puțin din punctul de vedere al teoriei, doar că o vei face precum un copil răzgâiat. Vorbele familiei nu vin către tine doar ca să te acuze, așa că nu te grăbi în momentul în care întorci o replică. 

Mitologia zodiei Rac: o legendă emoționantă despre loialitate

Leu/Ascendent în Leu

Dacă ne uitam la întreaga perioadă, trebuie să îți aduci aminte de faptul că Soarele, guvernatorul tău, se apropie de un careu cu Marte. Întreaga săptămână vei fi pe jar. Nu ai stare, ai o neliniște fantastică și cauți tot felul de activități în care să te implici. Te vei agita prea mult și vei obosi.

Probleme și incertitudini pentru Berbec, Rac, Scorpion și Capricorn. O să fiți luați pe sus!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de un trigon cu Jupiter. Dar până acolo, este în acest careu cu Marte. Este acea perioadă în care poți să vezi și partea bună a unui lucru, dar și pe cea rea. Poți să vezi ambele fațete, dar asta nu înseamnă că vei putea să iei ușor o decizie. Simți că orice ai alege, vei avea ceva de pierdut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel