Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului!

Chiar dacă am scăpat de Eclipsa de Lună, să nu uităm că perioada dintre eclipse este destul de importantă, fiindcă se pot întâmpla diferite evenimente predestinate. În matematica vieții noastre, pot apărea niște evenimente care pe moment par normale și simple, ce nu ascund nimic în spate. Însă, la un moment dat, îți vor demonstra că aveau un tâlc. 

Astăzi avem o opoziție intre Soare și Neptun, așa că este un risc mare de a fi păcăliți, înșelați, influențați de cine nu trebuie. Soarele face și un trigon cu Uranus, așa că, deși ne păcălim, poate că trebuie să o facem ca să învățam ceva. 

Saturn va vizita semnul Berbecului în 2025. Care vor fi temele și lecțiile principale ale acestui tranzit?

Berbec/Ascendent în Berbec

În continuare trebuie să ai mare grijă la cum muncești, la relațiile pe care le ai cu ai tăi colegi și să nu crezi că le poți face pe toate. Să nu promiți asta, ci stai mai mult în banca ta. 

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un careu cu Pluto. S-ar putea să ai tendința să forțezi totul în această perioadă de frica să nu pierzi ceva, să nu fii abandonat, să nu fii respins. Ar trebui să stai puțin, să te liniștești și să te gândești de unde vin aceste frici. Dacă le lași să te conducă, nu te ajută cu nimic.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu este o zi prea bună, pentru că Soarele din Casa a patra face opoziția cu Neptun și s-ar putea ca atenția ta să se ducă acolo unde nu trebuie. Configurația astrologică a momentului aduce niște tipare evitante acum. Sau ești într-o negare. Nu vrei să accepți că se întâmplă ceva care nu este ok la locul de muncă sau că este ceva nepotrivit în familie. Trăiești doar în capul tău.

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Rac/Ascendent în Rac

Una gândești și alta spui. Iar oamenii din jur nu știu ce să facă și ce să înțeleagă. Este vorba de o luptă interioară, de cum vrei să fii perceput tu și cum ești tu cu adevărat. Trebuie să găsești un echilibru mai clar între aceste stări.

Leu/Ascendent în Leu

Din punct de vedere financiar, tu nu ai o perioadă bună. Soarele din Casa a doua face o opoziție cu Neptun din Casa a opta. Trebuie să ai mare grijă, dacă vrei să faci o investiție sau dacă faci o achiziție importantă, fă-o doar că vrei tu și asumă-ți că dacă greșești, o faci pe barba ta. Dar nu o face împins de alții. 

Sunt compatibili Leii si Berbecii? Poate fi o combinație explozivă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Perioada aceasta nu este una bună nici pentru tine. Soarele este în semnul tău, face opoziția cu Neptun, așa că azi ai ochelari de cal. O să îți fie greu să îți dai seama de unele detalii destul de importante din jurul tău. Mercur, guvernatorul tău, face în curând careul cu Jupiter, așa că dacă ți se spune că ai greșit ceva, o să faci o dramă din asta. Nu îți vei asuma greșeala, dar ești în stare să arăți greșelile tuturor.

Toamnă cu lumină și abundență pentru PATRU zodii. Binecuvântările astrale sunt ale voastre!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?