Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie nu trebuie să uite de unde a plecat

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce îți aduc astrele azi în atenție?

Youtube video image

Astăzi, avem un sextil între Soare și Uranus, așa că apare ideea de a evada, de a scăpa, de a trăi și altfel. De asemenea, Mercur se apropie de un careu cu Uranus, așa că ceea ce spunem s-ar putea să șocheze. Nu avem intenția aceasta, dar oamenii se pot raporta astfel la ceea ce le comunicăm.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ar fi cazul să nu uiți de unde ai venit și încotro te îndrepți. Trebuie să fii atent și la copii, indiferent de vârsta lor. Astrologul îți sugerează să fii mai creativ și să cauți să te joci astăzi, să îți pui mintea la contribuție și să îi găsești și o competiție. Tu ai nevoie de senzația că trebuie să câștigi ceva. 

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Taur/Ascendent în Taur

Marte se apropie de ieșirea din semnul tău și când o planeta părăsește un semn, când ajunge la ultimul grad și se apropie de cel anaretic, are tendința de a compensa și de a strânge toată energia și de a o manifesta atunci, pe ultima sută de metri. Tu, zilele acestea, s-ar putea să simți nerăbdare, furie, nevoia de a fi mult mai competitiv, dar, în același timp, îți poate lipsi simțul analitic sau cel pragmatic. Deci, te grăbești sau faci tot felul de greșeli.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Stai departe de oamenii rău voitori, de cei care îți consumă energia sau doar se plâng și se victimizează. Pentru că îți vor trezi tot felul de stări și în loc să te ocupi de ale tale, vei fi nervos. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu te baza atât de mult pe prieteni. Astăzi, chiar nu e bine. Vorbește cu ei, comunică, înțelege-te, dar să ai tot timpul o soluție de rezervă în cazul în care planul făcut cu unul din ei va pica. 

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Marte iese din Casa a zecea și s-ar putea să o facă într-un stil măreț. S-a rupt de conjuncția cu Uranus, dar în continuare prinde putere și viteză. Pe unii nativi asta îi poate ajuta să aibă o reușită nemaipomenită la job, să găsească o soluție ori să se lupte pentru un proiect, dar pe alții îi face să se autosaboteze. 

Celebrități cu Venus în Leu. Sunt cu adevărat niște legende!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai foarte mare grijă pe drum, în călătorii, la tot ceea ce înseamnă acte sau chestiuni administrative, legale sau juridice. 

Horoscop Luna Plină. Zodia care renaște din propria cenușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel