Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie are neliniște din belșug

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni zilnice 1 octombrie. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne din zodiac!

Iată că a început și luna octombrie! Astăzi avem o conjuncție între Mercur și Soare! În astrologie, se mai spune și că Mercur este "ars" de Soare. Stăm prea mult în mintea noastră și unele lucruri s-ar putea să le ignorăm. Și cam așa se va întâmpla, pentru că Mercur este în Balanță și de obicei, când avem acest tranzit, vrem să ne lăsăm puțin mințiți, să nu vedem ce a făcut celălalt, tocmai ca să păstram un echilibru, o armonie. Mai ales pentru că ne este frică de confruntare sau de conflict.

De asemenea, această conjuncție va avea un rol important și în Eclipsa de mâine.

Azi, Mercur formează o conjuncție cu Soarele! Cum ne influențează gândirea sub lumina eclipsei de mâine?

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar ești dispus să lași de la tine pe plan partenerial, fie că este vorba de persoana iubită sau de oamenii alături de care lucrezi. O să vină momentul în care îți iei tu revanșa!

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Soare și Mercur se petrece în Casa a șasea, unde va avea loc și Eclipsa de mâine. Poate fi un moment nemaipomenit în care să treci cu vederea ce se întâmplă la locul actual de muncă, pentru că în sinea ta, poți gândi că schimbi acest loc de muncă sau că vei schimba abordarea de acum încolo. Și chiar va fi important să o schimbi!

Octombrie cu năbădăi pentru două zodii! Ce sunt sfătuite de un astrolog internațional?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Face conjuncția cu Soarele, așa că nici tu nu prea știi ce vrei, ce simți sau ți se întâmplă. Nu prea îți dai seama. Dar pentru că această conjuncție are loc în Casa a cincea, îți arată că, în anumite situații, ai dat prea mult de la tine, iar oamenii nu ți-au răspuns cu aceeași monedă. 

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent in Taur. „Trebuie să strângi cureaua!”

Rac/Ascendent în Rac

Se mai strică ceva prin casă ori mai primești câte o veste de la neamuri care te pune pe gânduri. Ești destul de neliniștit, pe toane, dar nici nu prea spui ce ți se întâmplă, ca să înțeleagă și cei din jur.

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Leu/Ascendent în Leu

Trebuie sa ai foarte mare grija la drumurile pe care le vei face, la chestiunile administrative, la ce acte semnezi, dar si pe cine crezi. 

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, se întâlnește cu Soarele în Casa a doua, așa că, vrei, nu vrei, scoți niște bani din buzunar. Dar s-ar putea ca zilele viitoare să îți dai seama că ai făcut o greșeală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel