Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Jocuri politice pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce mesaje primim de la astre? Astrologul Daniela Simulescu aduce vești azi, 8 octombrie.

Astăzi, avem două aspecte foarte norocoase, cel puțin din punctul de vedere al manualului de astrologie. Avem un trigon între Venus și Marte, așa că iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios. Pentru că acest trigon se întâmplă pe niște semne de apă, emoțiile sunt foarte puternice. De asemenea, avem și un trigon intre Mercur și Jupiter, din nou, un aspect nemaipomenit. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar Jupiter simbolizează expansiunea. Iar acest aspect se petrece pe semne de aer, ceea ce înseamnă că vom comunica, vom socializa, vom râde, vom povesti, vom avea încredere. Per total, în această zi, am putea face un exercițiu. Să ne gândim la jumătatea plină a paharului, indiferent de ceea ce se întâmplă în viețile noastre. 

Trigonul Venus-Marte din 8 octombrie aduce magnetism, multă pasiune și conexiuni profunde!

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să știi că este un moment foarte bun ca tu să îți protejezi resursele. Indiferent de ceea ce înseamnă acestea: bani, timp, energie. Fii mult mai cumpătat! Trigonul dintre Mercur și Jupiter te ajută să cunoști oameni, să interacționezi, să povestești, dar și să fii ascultat, nu doar auzit.

Vibrația zilei de 8 octombrie, Ziua Șarpelui de Lemn. Fii atent la ce se întâmplă astăzi în viața ta!

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este în Casa a șaptea și face un aspect nemaipomenit, armonios, cu Marte. Ce înseamnă asta? Poți reaprinde pasiunea în cuplu sau poți petrece clipe mult mai frumoase alături de partener. 

Horoscop 2025 Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face un trigon cu Jupiter care este în semnul tău. Această zi pentru tine are un pic de superficialitate, dar această doză te ajută să treci mai ușor peste unele lucruri care altădată te-ar fi făcut să dramatizezi toată viața. Azi trebuie să fii mai optimist, mai bucuros, să asculți muzică, să te uiți la un film, să te joci cu copiii. Cu alte cuvinte, trebuie să găsești metode prin care te simți bine. 

Horoscop 2025 Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Marte este în semnul tău, iar Venus în Casa a cincea. Este o zi ideală pentru plăcere, orice ar însemna asta pentru tine de la caz la caz, de la vârstă la vârstă. Să nu te sperii dacă îți dai seama că ai devenit mai mofturos, că ieri îți plăcea ceva și acum nu îți mai place. 

Leu/Ascendent în Leu

Acel trigon dintre Mercur și Jupiter te roagă să mai dai ascultare și altor oameni. S-ar putea să afli lucruri și să înveți de la ei lucruri care îți vor fi de folos în viitorul apropiat. Cu cât accepți mai mult că nu le știi pe toate, cu atât îți va merge mai bine. 

Horoscop 2025 Leu

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este într-un aspect foarte bun cu Jupiter. Este o zi bună pentru a negocia pentru un salariu mai mare, să ai mai mult curaj să ceri lucruri pentru tine. La serviciu, îți poți da seama cu cine merită să te aliezi și cu cine nu. Din când în când, jocurile politice sunt foarte importante, de aceea trebuie să înveți să le faci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel