Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Izolare pentru o zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur intră în Leu. 

Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi. 

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a cincea, ceea ce înseamnă că îți vei pune creativitatea la muncă și că vei fi mai tentat să riști. De altfel, nu ar strica să folosești un ton mai încrezător oriunde te-ai duce. 

Taur/Ascendent în Taur

Cu Mercur în casa a patra și Neptun retrograd în casa a unsprezecea, s-ar putea ca unele planuri ale familiei să fie amânate sau blocate. Și de aici vor apărea tot felul de discuții cu persoanele dragi, care mai de care mai tendențioase. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul. Trece în casa a treia. Mintea îți va merge de minune! Totuși, nu uita să treci și la fapte! În carieră s-ar putea să te confrunți cu mai multe dileme. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur intră în casa a doua și te face mai conștient de valoarea banilor. Nu trebuie să renunți de tot la cheltuielile pentru răsfăț, ci doar să faci în așa fel încât să fii sigur că merită. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur își începe tranzitul în semnul tău. Motiv de bucurie! Comunici ușor, ai idei diferite și ești genial în negocieri. Ce nu trebuie să uiți tu este că trebuie să ai în vedere și părerea celorlalți. Măcar să îi asculți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a douăsprezecea. Să recunoaștem! Nu prea îți convine! Dar până la urmă, o perioadă de liniște este prielnică. Așa că încearcă să nu ieși prea mult în evidență. Nu te avantajează deloc. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel