Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dramatism exacerbat pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni zilnice. Astăzi, avem un trigon între Venus și Saturn.

Astăzi vorbim despre un trigon între Venus din Rac și Saturn din Pești. Este un moment nemaipomenit pentru a mai frâna din reacțiile noastre în zona amoroasă. Cei care cunosc pe cineva sau ies la o întâlnire, nu o să mai dea pe dinafară de emoții și nu o să mai exagereze cu nimic. În procesul de cucerire a unei persoane, vom fi foarte pragmatici, de asemenea. Cei care sunt într-o relație pot lua lucrurile în serios și se pot ocupa și cu treburi lumești, care au legătură cu gospodăria. 

Tot azi, Mercur intrat recent în Leu face o opoziție cu Pluto. Deci avem impresia că toată lumea ne manipulează sau vrem noi să îi manipulăm pe ceilalți. 

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Această opoziție dintre Mercur și Pluto te face să încerci să le demonstrezi celor din jur absolut totul. Că ești cel mai bun, cel mai competitiv și așa mai departe. Să nu cumva să nu te bage cineva în seamă, pentru că vei reacționa cu mult dramatism. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și face acest trigon cu Saturn. Te ajută ca azi să ai o activitate mentală în folosul tău. Daca reușești să gândești foarte mult înainte să iei o decizie, acest lucru te va ajuta foarte mult. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face opoziția cu Pluto. Nu ai liniște deloc, nu ai stare, te miști, te agiți, te plimbi. 

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Trigonul dintre Venus și Saturn pe tine te ajută, pentru că reușești să pui într-un aspect armonios încrederea în tine dar și experiența. Acestea două merg mână în mână, nu uita. 

Marte în Taur până pe 20 iulie! Compromisuri financiare pentru o zodie

Leu/Ascendent în Leu

Mercur a intrat în semnul tău. Iar acum este și într-o opoziție cu Pluto. Azi, pe scurt, ai limba soacrei și nici nu te superi. Dar dacă te critică cineva, vei reacționa dur. Vei lua foc. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, este în Casa a douăsprezecea, așa că este mai tăcut. Mai face și opoziția cu Pluto. Ți se vă părea că unii colegi încearcă să te manipuleze și să te manevreze după bunul lor plac. Gândește-te bine însă, poate că aceste scenarii sunt mai mult în capul tău. Un pic de paranoia se poate strecura azi printre gândurile tale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel