Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dorințe arzătoare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Ce mesaje primim de la astre? Astrologul Daniela Simulescu aduce vești!

Youtube video image

Această săptămână începe spectaculos din punct de vedere astrologic! De ce? Pentru că discutăm despre o conjuncție Marte-Uranus în semnul Taurului. Astăzi, această conjuncție se perfectează. Ce înseamnă asta? Se întâmplă la un grad perfect. Acest aspect a mai avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, doar că atunci era implicat și Nodul Nord.

În teorie, acest aspect prezent astăzi face foarte multe ravagii, însă nu se poate manifesta la fel, la nivel practic, pentru toată lumea. Singura recomandare a astrologului este să ai puțină grijă de conturile și buzunarele tale în această perioadă. Nu te arunca și nu investi orbește în unele lucruri. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vor fi două părți în tine săptămâna aceasta. O parte care ar vrea să lenevească mereu, cât este ziua de lungă și una care abia așteaptă să fie motivată, să se implice într-o luptă sau într-o competiție. 

Lecțiile necruțătoare ale lui Saturn pentru Rac, Fecioară, Săgetător și Pești

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție dintre Marte și Uranus se petrece chiar în semnul tău. Dar asta nu înseamnă că se întâmplă neapărat ceva spectaculos azi, ci mai degrabă că vei avea o stare interioară specială. O dorință de a merge până la capăt dintr-un anumit punct de vedere, de a lupta, de a te zbate. Este posibil să apară și mai multă furie astăzi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se apropie de intrarea în semnul tău, așa că îl simți în ceafă. Momentan, îl găsim în Casa a douăsprezecea, acolo unde se află și Uranus. Ai face bine zilele acestea să stai departe de tot ceea ce consideri tu că îți este dușman. Și să nu îți faci și alți inamici.

Mesajele îngerilor pentru fiecare zodie în a doua jumătate a lunii iulie. "Vin schimbări neașteptate!"

Rac/Ascendent în Rac

Zilele următoare, vei avea o a doua Lună Plină în Casa a șaptea, așa că este vizată toată dinamica relațională, fie pe plan amoros, fie pe plan social sau profesional. Conjuncția dintre Marte și Uranus se petrece în Casa a unsprezecea, așa că va trebui să renunți la anumite planuri și să alegi oamenii care să meargă cu tine spre împlinirea lor. 

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția dintre Marte și Uranus va avea loc în Casa a zecea a carierei. Sunt lucruri care nu îți convin la locul de muncă, dar asta nu înseamnă că nu se vă întâmpla ceea ce dorești tu sau că nu te vei implica în ele. Doar că pe moment, simți că nu ai tras lozul câștigător. Însă este foarte posibil să te înșeli. 

Daniela Simulescu, Astrologul DC NEWS, a prezis totul cu o lună în urmă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să ții cont de faptul că Mercur se apropie de un Careu cu Uranus, așa că toată această săptămână te va face să experimentezi tot felul de stări. Îți va fi foarte greu să găsești un echilibru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel