Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni zilnice 3 octombrie. Vezi ce îți aduc astrele!

Am trecut de Eclipsa de Soare de ieri, însă efectele acestui eveniment vor fi resimțite în continuare. Este un moment în care se vor întâmpla lucruri în jurul nostru, nu ne dăm foarte bine seama ce rost au, dar la un moment dat, îl vom descoperi cu siguranță. 

Venus, care este guvernator de Balanță, se apropie de un trigon cu Saturn. Dacă la început de săptămână, Marte a făcut un trigon cu Saturn și acțiunea era ponderată și înfrânată, Venus în trigon cu Saturn ne face să deschidem ochii, mai ales în relații, dar și când este vorba de făcut cheltuieli aiurea.

Previziuni numerologice pentru cei născuți în octombrie. "Karma și destinul te vizează!"

Berbec/Ascendent în Berbec

Cum Venus este în Casa a opta și Saturn este în Casa a douăsprezecea, îți dai seama că tu astăzi s-ar putea să fii mai cumpătat. Sau de ce nu, poate chiar mai zgârcit. Atât cu banii tai, cât și cu banii altora.

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și face acest trigon cu Saturn. Ce presupune asta? Că în relații, vei fi mult mai pragmatic și mai obiectiv. Și chiar ai nevoie să nu faci o greșeală și să te pierzi așa în ochii celuilalt ori să crezi în basme și povești de iubire. 

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o perioadă foarte bună pentru a mai atenua din conflictele cu colegii. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, va face un careu cu Marte zilele următoare, așa că vei fi cam arțăgos. Dar dacă îți pregătești terenul, oamenii din jurul tău nu se vor supăra atât de mult pentru niște vorbe aruncate.

Două zodii binecuvântate cu protecție divină în octombrie. Cine va găsi lumină în întuneric?

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi bună pentru a o petrece cu copiii, pentru a-i asculta și a-i înțelege, indiferent dacă sunt mici sau mari. Nu te grăbi să iei tu decizii pentru ei și nici nu sări să îi ajuți dacă aceștia nu îți cer ajutorul. 

Leu/Ascendent în Leu

Familia nu ți-o alegi, ci ți-o dă Dumnezeu. Și când se întâmplă asta, ar fi bine să o accepți și să nu te chinui să o schimbi, pentru că nu mai reușești, mai ales de la o vârstă încolo. Dar ai putea să încerci tu să te schimbi, ca să fie totul mai bine în jurul tău. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astăzi ai un discurs foarte încrezător, dar și unul care să le arate celorlalți că îți pasă de ei. Știi că vrei ceva de la ei, încerci să îi convingi, dar, în același timp, ești și sincer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel