Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Chef de viață pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Ce mesaje primim de la astre? Astrologul Daniela Simulescu aduce vești!

Astăzi nu avem un aspect care să se perfecteze, dar ne apropiem de câteva destul de importante. În primul rând, Soarele se apropie de un trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că totul se va frâna în jurul nostru. Soarele fiind în Rac și Saturn în Pești, ne aduce un control al emoțiilor mult mai eficient. De asemenea, Venus se apropie de un trigon cu Neptun. Este un aspect benefic, ideal pentru creativitate, însă ne poate face să visăm mai mult decât este cazul. Venus va ieși curând din Rac, să nu uităm. 

Uranus în Taur. Schimbări uluitoare pentru TOATE zodiile până în 2026

Berbec/Ascendent în Berbec

Este nevoie de mai mult stat pe acasă. Acest trigon dintre Soare și Saturn te roagă să fii mult mai atent la modul în care îți consumi energia, așa că ar fi bine să îți faci niște rezerve de energie și de disponibilitate. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se pregătește de o schimbare. Îți dai seama că tu vei resimți trecerea sa dintr-un semn în altul. Astrologul îți recomandă următorul lucru: dacă ai așteptat să declari ceva unei persoane, să nu mai aștepți, ci să îi spui, fie față în față, fie printr-un mesaj.

Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Taur: Te eliberezi de vechile tipare!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se rupe de sextilul cu Jupiter, dar tu în continuare vei simți un aplomb, efervescență, dorință de viață, ideea de a vedea partea plină a paharului, iar asta o să te ajute enorm, indiferent prin ce vei trece. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele este în semnul tău. Fiind în acest sextil cu Saturn, îți cere să fii mut mai înțelept și să îi asculți pe cei mai experimentați decât tine. Sau pe cei care au să îți ofere un sfat serios, nu doar idei superficiale. 

Marte în conjuncție cu Uranus. La ce să fim atenți pe 14-15 iulie? Situații limită pentru patru zodii

Leu/Ascendent în Leu

Venus va intra mâine în semnul tău, dar până atunci, s-ar putea să te gândești, să romanticizezi trecutul mai mult decât este cazul. Acum ți se pare că trecutul este minunat, dar ar fi bine să revii cu picioarele pe pământ. 

Etalare tarot pentru Rac, Scorpion și Pești. Ce vor întâmpina în luna lui Cuptor?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă vrei să participi la anumite evenimente alături de prieteni, trebuie să știi că în viețile lor apar situații care produc amânări sau întârzieri, iar tu trebuie să fii conștient de asta, să nu forțezi și să nu te superi că nu sunt atât de rapizi precum ești tu sau disponibili precum ți-ai dori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel