Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Astrele dau lumea peste cap unei zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Vezi mesajele de la astre pentru aceste șase zodii.

Youtube video image

Ce ne rezervă astrele? Astăzi nu avem un aspect anume despre care să vorbim, însă ieri a avut loc un sextil între Venus și Uranus, dar și unul intre Mercur și Jupiter. De asemenea, îți amintim că Marte se apropie de o conjuncție cu Uranus, deci putem să ne reamintim ce presupune tranzitul lui Marte în Taur. Odată cu apropierea sa de Uranus, Marte poate aduce tot felul de efecte. Știm că Marte în Taur este statornic și încăpățânat, iar razele lui Uranus s-ar putea să îl facă să reacționeze cam alandala. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în Casa a doua, așa că partea financiara te va lua foarte des prin surprindere. Cu cât vei încerca să controlezi mai mult situația financiară, cu atât o să pierzi mai mulți bani. Astrele îți recomandă să accepți ceea ce se întâmplă și să lași timpul să treacă până când vei putea să îți faci din nou o oarecare bază financiară.

CINCI zodii care pot conduce lumea subpământeană. Cine îi ia locul lui Hades?

Taur/Ascendent în Taur

Astrologul îți sugerează ca zilele acestea să nu îți faci foarte multe planuri, pentru că Marte este în semnul tău, se apropie de Uranus, iar asta îți dă toată lumea peste cap. Când îți este lumea mai dragă, atunci se va întâmpla ceva să te necăjească. Dar mai degrabă, va fi o frustrare interioară că nu ai putut controla totul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se păstrează în continuare într-un sextil cu Jupiter, ceea ce înseamnă că gândești și comunici așa cum ar trebui. Sunt zile în care nu te ajuți doar pe tine, ci îi ajuți și pe alții. Azi chiar s-ar putea să ai câteva soluții utile la problemele altora. 

Viața se complică pentru Pești, Săgetător, Gemeni și Fecioară

Rac/Ascendent în Rac

Este o perioadă în care te pregătești de ceva. Nici tu nu știi prea bine de ce anume. De asemenea, Venus se apropie de ieșirea din semnul tău, așa că este cazul să mai folosești acest tranzit, să te îmbraci frumos, să ai grijă de tine, să ieși în lume și să te răsfeți. 

Leu/Ascendent în Leu

Mintea îți merge de minune în această perioadă, mai ales că Mercur este în semnul tău și este într-un aspect bun cu Jupiter. Totuși, astrologul te îndeamnă să fii mai atent la locul de muncă, să deschizi bine ochii și să nu te enervezi imediat. Nu intra în conflicte ce nu își au rostul.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este una dintre acele zile în care intuiția funcționează, doar că nu ai cele mai solide argumente pentru a comunica foarte clar ceea ce simți și ceea ce gândești. Mai ai puțină răbdare.

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel