Horoscop bani cu Remus Ionescu. O zodie are parte de câștiguri, alta apelează la împrumuturi

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Captură Youtube @playtechstiri
Captură Youtube @playtechstiri

Horoscopul săptămânal. Cum stau nativii cu banii?

În noaptea de 10 spre 11 are loc o opoziție Lună-Marte, iar duminică seara Mercur intră în semnul Scorpionului. Este o săptămână cumva cu sare și piper, cu tot felul de situații.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu, în ansamblu, este o perioadă bună, având Jupiter în casa a zecea. Casa a zecea se referă la bani din activitate proprie, la banii patronului, deci la salarii în general. Evident, într-un mod foarte practic, este o perioadă bună pentru câștigurile lor. De asemenea, unii dintre ei se gândesc, bucuroși și încântați de rezultatele obținute recent, să participe la niște cursuri, să afle, să vadă, să se informeze. Poate chiar să își facă niște abonamente, dacă nu există ceva gratuit. Ar putea face abonamente la reviste de profil, să cumpere cărți, compendii. Vor să știe, vor să afle, vor să fie la curent cu noutățile. Evident, este o cheltuială, dar o investiție bună, foarte bună pentru ei și pentru viitorul lor. În ansamblu, sunt oarecum într-o perioadă de șlefuire, de acumulări intelectuale. Poate că nu este mare deranj sau stres pentru ei în ceea ce privește câștigurile, căci Jupiter, acolo în Gemeni, în casa a zecea, are grijă de ei din acest punct de vedere.

Horoscop Mariana Cojocaru. Berbecii, Leii și Săgetătorii se agită cam mult. Peștii au noroc

Pești

Nativii Pești sunt cumva perseverenți, țin la ceea ce au și la ceea ce știu ei că ar trebui să dea rezultate. Chiar dacă nu dă imediat, ei continuă. Nu doar să spere, ci să fie în plină activitate și acțiune din acest punct de vedere. Calitățile lor, referitor la planul financiar, sunt evidențiate. Mercur și Soarele în casa a VIII-a pot semnala nevoia obținerii unor fonduri sau recuperării unor bani, ori bani de returnat. Din acest punct de vedere, da, este o situație ceva mai delicată. Important este că vor să scape de datorii, să se achite, să iasă la liman. Dacă este vorba despre un obiectiv sau o activitate pe termen mai lung, sunt dispuși să mai facă un efort financiar, dacă este cazul, chiar să apeleze la un împrumut. Ei știu că nu va fi nevoie să apeleze la împrumuturi la nesfârșit, căci se apropie momentul în care vor obține rezultatele dorite. De atunci, evident, vor putea să dea înapoi ceea ce au împrumutat și să aibă niște câștiguri peste aceasta, care să le asigure o oarecare liniște pe termen mai lung.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel