Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic 7 octombrie. Vezi mesajele astrelor pentru ultimele semne ale zodiacului!

O săptămână plină de evenimente astrologice inedite este pe cale să înceapă. Astăzi continuă tensiunile dintre Mercur și Marte, așa că ar fi bine să fim atenți la ceea ce spunem și cui ne adresăm. Există riscul să luăm anumite comentarii mai personal și să credem că totul este legat de noi. Totuși, dacă ne calmăm puțin, vom realiza că nu este cazul. Mercur simbolizează gândirea și comunicarea, în timp ce Marte reprezintă furia, dar și curajul. Când aceste două planete sunt în conflict, pot apărea diverse situații tensionate. Mercur în Balanță caută diplomația și armonia socială, pe când Marte în Rac ignoră aceste convenții și reacționează impulsiv. Astfel, certurile din lucruri mărunte sunt posibile, reflectând o stare de nemulțumire interioară.

Mantre pentru suflet: mesajul fiecărei zodii în săptămâna 7-13 octombrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Te simți neascultat în această perioadă. Nu neauzit, deci trebuie să faci diferența. Nu uita că Mercur este în semnul tău, așa că pare că vorbești la pereți, mai ales când ai de comunicat cu familia. Va fi un sentiment destul de frustrant pentru tine.

Recomandări astrale pentru fiecare zodie și ascendent. Cum poți face față cu succes lunii octombrie?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Întreaga configurație a acestei perioade îți cere să nu te implici în discuții despre cine are sau nu dreptate sau în discuții filosofice, pentru că vei lua lucrurile personal și îți va fi foarte greu să fii obiectiv. În afara familiei, cel puțin, trebuie să fii cât mai imparțial. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu uita că Jupiter, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare. Așa că s-ar putea să te simți pironit, blocat, țintuit. Tu știi că urmează anumite situații, că se vor întâmpla evenimente, doar că nu poți să faci nimic, te simți legat de mâini și de picioare. 

Taurii pierd controlul, Racii sunt foarte iritați. Schimbări mari pentru Balanță și îngrijorări financiare pentru Fecioare

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pluto își va opri retrogradarea în semnul tău. Dacă visezi tot felul de lucruri, ai tot felul de senzații, ori ți se par tot felul de lucruri, nu sunt întâmplătoare, mai ales că suntem în sezonul eclipselor. Ce trebuie să ai în vedere? Nu îți testa limitele deloc, dacă nu trebuie! Nu te chinui.

Previziuni TAROT octombrie 2024 pentru toate semnele zodiacului. „Va fi o lună de transformare și introspecție!”

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Discuțiile cu colegii pot fi mai inconfortabile. Poți să intri într-o competiție cu ei, deși nu îți cere nimeni acest lucru. Însă pur și simplu vrei să demonstrezi ceva. 

Pești/ Ascendent în Pești

Este o perioadă foarte bună pentru a-ți da seama ce contează cu adevărat pentru tine. Imaginea publică, cariera, câștigurile, diplomele pe care le ai? Sau contează să te ai bine cu oamenii cei mai dragi, să fii alături de ei, să te înțeleagă?  

Astrolog Nicoleta Ghiriș: "Peștii reprezintă zodia cea mai încărcată din punct de vedere karmic!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel