Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu un aer de superioritate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor pentru ultimele șase semne din zodiac.

Pe 3 iulie, Venus în Rac formează un trigon cu Saturn în Pești, iar asta creează un context favorabil pentru consolidarea relațiilor nou începute sau pentru a aplana conflictele în cele existente. Practic, vei avea mai multă răbdare și deschidere față de viața celuilalt. Emoțiile vor fi temperate, dar acest lucru va avea un scop benefic.

Tot azi, Mercur în Leu se va opune lui Pluto în Vărsător, ceea ce ne va face mai susceptibili la manipulare sau victimizare. Vom avea tendința de a adopta o atitudine de "totul sau nimic", fiind determinați să acționăm în forță și să nu acceptăm compromisuri. Mercur simbolizează vocea și mintea noastră, în timp ce Pluto reprezintă transformările radicale și extremele.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Balanță/Ascendent în Balanță

Trigonul dintre Venus și Saturn te ajută foarte mult pe partea profesională. Mergi la șefi să le propui ceva sau te apuci de un proiect la locul de muncă și îți dai timp, nu te mai grăbești, nu te mai stresezi. Ai răbdare cu tine iar ăsta este un aspect foarte important.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi ești foarte autoritar la locul de muncă, te superi foarte ușor pe cei pe care îi consideri mai limitați. Ai o atitudine de superioritate azi, nu ai răbdare. Poate uneori chiar este nevoie de oameni ca tine, care să se descurce în situațiile de criză.

Zodia care în luna iulie este manipulatoare și paranoică. Totuși, poate avea parte de începuturi frumoase!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ai teste azi sau examene, o să fii minunat. Dar ai nevoie și de unele momente în care oamenii să nu creadă în tine. Este tot ce ai nevoie, pentru că în acel moment, vrei să le demonstrezi, toate rotițele se pun în mișcare și vei câștiga absolut totul. Ai grijă, însă, la capitolul călătorii.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai puțină grijă la zona financiară și nu te lăsa influențat de anumite persoane. Nu crede ceea ce îți spun acestea până nu verifici cu ochii tai. Relația cu partenerul poate fi mult mai bună daca accepți să discuți cu el despre subiectele grele. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș despre tinerețea fără bătrânețe. Secretul pentru a rămâne întotdeauna TÂNĂR!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este în Casa a șaptea, în opoziție cu Pluto din semnul tău. Tu ai vrea să controlezi cu tot dinadinsul tot ceea ce se întâmplă în exterior. Dar apar multe care îți dau planurile peste cap. Iar în momentul acela, în loc să discuți și să negociezi, iei foc. Sfatul astrologului este să accepți negocierile ca să poți aplana orice conflict.

Pești/Ascendent în Pești

Stai departe de orice conflict cu colegii. Nu te băga în viața lor privată, dar nu discuta nici despre problemele tale intime cu aceștia. Azi, evită tot ce înseamnă bârfă, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Indiscreția trebuie respinsă din start!

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel