Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu noroc nebun în amor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru aceste ultime semne din zodiac.

Youtube video image

Astăzi avem parte de un eveniment special: Venus intră în semnul Leului! Acest lucru este cu adevărat minunat. Venus aduce în discuție partea feminină, frumusețea, estetica, relațiile și iubirea. De asemenea, este vorba și despre plăcere și despre bani. În mod figurat, se spune că Venus "trece prin stomac", în sensul că influențează dorințele și plăcerile noastre.

Venus începe acum tranzitul prin semnul Leului, cel mai dornic de atenție, cel mai pasional și creativ dintre semnele zodiacale. În următoarea perioadă, ne putem aștepta să fim mai expresivi, să dorim să demonstrăm și să cucerim persoanele dragi din viața noastră.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va fi stăpâna lumii!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus este guvernatoarea ta și se duce în Casa a unsprezecea. Acest tranzit este minunat pentru tine, deoarece zona socială va fi în beneficiul tău. Prietenii te ajută, ai ocazia să îți faci alții, ești sufletul petrecerii oriunde mergi. Vei fi vizibil și vin și niște roade la locul de muncă, în funcție de ceea ce ai făcut în ultimele luni. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus se duce în Casa a zecea, așa că trebuie să începi să te lauzi la locul de muncă și să le arați tuturor de ce ești tu în stare. Cu siguranță șefii vor vedea rezultatele și vor aprecia. S-ar putea să ai destul de multe beneficii în zona profesională. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Teoria spune următoarele! Venus se duce în Casa a noua și ce vei iubi tu în perioada următoare? Tot ce înseamnă depășirea limitelor, orizonturi deschise, dreptate, adevăr. De asemenea, acest tranzit este foarte bun pentru călătorii, pentru studiu, pentru a cunoaște persoane influente și importante, pentru a accede la un alt nivel. Călătoriile și vacanțele vor fi de neuitat datorită acestui tranzit.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus se duce în Casa a opta. Teoretic, este un tranzit foarte bun pentru tot ce înseamnă zona intimă, dar și pentru a obține resurse din partea altora. Poți să primești timpul celorlalți, banii celorlalți, dispoziția lor. Dar ai mare grijă la secretele împărtășite.

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La tine, Venus se duce în Casa a șaptea. Începe o perioadă foarte bună pentru tot ce înseamnă zona relațională. Poți să te reîmpaci cu partenerul, să te îndrăgostești din nou de el, ori să cunoști alte persoane, dacă ești un nativ singur. Toate relațiile, de fapt, vor fi mai pe placul tău, mai armonioase. 

Pești/ Ascendent în Pești

Venus se mută în Casa a șasea, așa că vei munci cu drag și spor. Te înțelegi cu oamenii, aceștia sunt generoși cu tine, dar și tu cu ei. Dar trebuie să ai grijă la un lucru. Nu da mai multă atenție detaliilor decât trebuie. Sunt și ele importante, dar s-ar putea să pierzi întregul tablou dacă te axezi doar pe lucruri mărunte.

Cele mai puternice rugăciuni pentru iubire. Atrage și menține dragostea în viața ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel