Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi precum o furnică

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ce mesaje primesc aceste zodii de la astre în Sezonul Fecioarei?

Youtube video image

Să ne pregătim pentru curățenia de toamnă! Astăzi, Soarele părăsește semnul Leului și pătrunde în cel al Fecioarei. Așadar, dorim un călduros „La mulți ani!” tuturor nativilor acestei zodii. Cine este arhetipul Fecioarei? Este cel care face legătura între vară și toamnă, ocupându-se de recoltă, curățenie, disciplină și purificare.

Toamna, se numără bobocii!

În fiecare nou sezon, Soarele se deplasează în harta noastră natală, mutându-se în diferite case.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia sarbatorită de astre

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu prea îți priește acest tranzit, fiindcă Soarele se duce în Casa a douăsprezecea și te obligă să stai în banca ta, să faci un pas în spate, să te liniștești, să îți vindeci rănile, la propriu sau la figurat. Trebuie să stai mai departe de oamenii care nu iți fac bine, de situații care nu îți priesc. Dacă nu te iubești tu, cine vrei să o facă?

Undă verde la distracție și răsfăț pentru ȘASE zodii! Ce daruri primesc de la astre?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se muta în Casa a unsprezecea. Acest sezon vă pune lumină pe relația pe care o ai cu prietenii, pe grupurile din care faci parte, pe comunitatea la care ai acces. Vei deveni mai selectiv, mai critic, mai exigent și dintr-o dată, îți dai seama că nu mai are rost să petreci timp cu unele persoane, pentru că nu sunt de calitatea pe care tu ți-o dorești.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024: Eclipsă de Lună și Echinocțiul de toamnă

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele merge în sectorul carierei și al statutului profesional, în Casa a zecea. Desi ți se pare că în următoarea lună, șefii sunt permanent nemulțumiți sau nu te validează niciodată, de fapt, urmează și ceva bun. Ce trebuie să înveți tu în perioada următoare? Trebuie să îți asumi inclusiv greșelile pe care le faci și să nu te victimizezi și nici să cauți alți vinovați. Când ceva nu funcționează, să mergi să spui că ai greșit, dar că ai găsit și soluții și că te vei descurca mai bine de acum înainte. O să primești vizibilitate la locul de muncă, atât pentru ceea ce faci bine, cât și pentru ceea ce greșești. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru tine, următorul sezon este destul de neutru. Soarele se duce în Casa a noua și poți avea o perspectivă mai filosofică asupra vieții. Îți vei pune tot felul de întrebări, te vei uita la documentare, porți discuții și încerci să înțelegi cât mai multe lucruri din algoritmul vieții. De asemenea, acest tranzit al Soarelui prin Casa a noua te sprijină să călătorești mai mult și să studiezi.

Vai și amar cu Mercur retrograd! Avertizări importante pentru ȘASE zodii

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se mută în Casa a opta. Și te învață să îți protejezi toate resursele, să strângi mai mulți bani, să nu mai arunci cu banii în stânga și în dreapta. O să fii precum o furnicuță, care tot adună. S-ar putea să urmeze o perioadă în care să treci printr-un soi de zădărnicie. Ajungi în punctul în care consideri că nimic nu are rost, că nu există sens, dar nu trebuie să exagerezi cu aceste idei care te pot sabota, până la urmă.

Pești/Ascendent în Pești

Soarele se duce în Casa a șaptea și vine o lună foarte bună să te mai lași ajutat. Să primești mai mult sprijin de la partener, dar trebuie să îl și ceri. Și să accepți că nu ești perfect și că nu există nici omul perfect lângă tine. De asemenea, este vorba și de mai multă acceptare în cuplu. Cei singuri pot avea mai multe posibilități de a cunoaște pe cineva. Sezonul Fecioarei îi face mai curioși să caute oameni noi. 

Roastul Peștilor. Nu va fi precum un vis frumos, ci mai mult un coșmar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel