Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi precum o cloșcă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni zilnice 24 septembrie. Află mesajele astrelor!

Youtube video image

Astăzi, Mercur din Fecioară formează un trigon cu Uranus din Taur, ceea ce ne încurajează să gândim diferit. Deși Mercur în Fecioară este critic și exigent, influența lui Uranus ne îndeamnă să ne îndepărtăm de normele sociale. Dacă dorim să facem o critică, ar fi bine să ne ajustăm mai întâi modul de gândire și comunicare.

Lecțiile sezonului Balanței și ale eclipsei inelare din 2 octombrie. Ne vor schimba viața!

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu vrei să pierzi absolut nimic, timp, bani, persoane, te implici în absolut orice. Ești precum o cloșcă și protejezi tot ce este în jurul tău. Dar încearcă să îți protejezi și energia, nu doar să cauți să faci bine celorlalți. Trebuie să le fie bine și lor, dar asta nu trebuie să ducă la propria ta epuizare. Deci, ce trebuie să faci? Să te pui mai mult pe primul loc. 

Jupiter retrograd din 9 octombrie. La ce surprize ne putem aștepta?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Azi, este genul acela de aspect care spune că partenerul este de acord cu anturajul tău, faci anumite planuri și vă puneți cu toții de acord, dar trebuie să ai în atenție ceva. Cum Venus este în semnul tău și Marte în Casa a noua, nu îi lăsa doar pe ei să decidă pentru tine, ci implică-te și tu.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea revelații despre viața ei

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru tine, este o zi minunată dacă vrei să porți o discuție cu șefii. Cu colegii, daca te înțelegi, este perfect. Însă cu șefii, un pic de lingușire nu ar strica. Poate fi una dintre acele zile în care vrei să îi lauzi, să îi întrebi dacă vor să te ajute cu un proiect, chiar dacă tu poate nu ai nevoie. Este bine, din când în când, să te mai bagi un pic în seamă.

Cum ne influențează schimbarea Nodurilor Lunare în 2025? Deja resimțim noua energie a acestora!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o perioadă minunată pentru tine, atât datorită aspectului de azi, cât și grație celorlalte tranzite, în care tu să fii mult mai atent la părerea celorlalți despre tine. Nu ar strica chiar să îi întrebi ce cred ei în ceea ce te privește. Poate fi neplăcut să primești anumite păreri, însă, în același timp, trebuie să îți dai seama care este percepția celorlalți și să vezi dacă trebuie să faci anumite îmbunătățiri. 

PATRU zodii au de plătit datorii karmice. Eclipsa de Soare din 2 octombrie nu le iartă!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Aspectul de azi nu este cel mai bun pentru tine, dar în același timp, dacă stai departe de bârfe, de suspiciuni, de intrigi, s-ar putea să fie o zi mult mai bună. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu trage de oamenii din jur să facă ceva așa cum au făcut-o până acum. Dacă ei se schimbă, dar o fac într-un mod bun pentru ei, nu îi trage înapoi ci învață puțin de la ei și din experiența lor. S-ar putea ca pe viitor, să ai anumite revelații în acest sens. De asemenea, poți sta cu ei să îi întrebi diferite lucruri și să înveți de la ei. Poți să descoperi trucuri destul de folositoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?