Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să stea departe de certuri

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată ce trebuie să aibă în vedere aceste zodii.

Youtube video image

Care este configurația astrală pentru aceste zile? Mercur se apropie de ieșirea din Leu și va ajunge la ultimul grad, cunoscut sub numele de grad anaretic, care poate fi foarte instabil. În aceste momente, o planetă poate avea comportamente imprevizibile și dificile de interpretat. În plus, Mercur va forma o inconjuncție cu Neptun în Pești, adăugând un alt nivel de complexitate.

Astfel, atunci când simțim impulsul de a declara ceva cu toată forța, de a ne angaja într-o luptă sau competiție, trebuie să fim conștienți că riscurile de greșeli sunt mari. În această perioadă, nu contează doar intenția noastră; aceasta poate fi penalizată, ceea ce ne poate duce la frustrări personale și conflicte cu ceilalți. Egoul nostru ar putea suferi din această cauză pentru câteva zile.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie spune vrute și nevrute

Balanță/ Ascendent în Balanță

Prietenii pot cere multe și pot avea multe pretenții, dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci pe plac. Mai bine îți dai seama ceea ce îți convine ție cu adevărat. Lasă-i pe ei în pace, să spună ce vor, chiar dacă uneori te plictisesc sau te enervează. Nu te implica în discuții. 

Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță până pe 4 septembrie

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Deciziile importante luate la furie nu sunt bune deloc pentru tine. Cum se spunea? Că la furie nu îți dai demisia și nu divorțezi. Pe asta trebuie să te bazezi și tu astăzi, oricât de mult te stresează un om sau o situație. Vei simți că așa o să scapi de tot, dar nu o să fie cazul. Azi o să capeți multă reziliență. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur se pregătește să iasă la tine din Casa a noua, așa că ai face bine să ai foarte multă grijă la tot ceea ce înseamnă trafic, drumuri, mașină, acte, documente, chestiuni legale. De asemenea, mai încearcă să nu creezi o atitudine suspicioasă în rândul familiei. Nu învrăjbi membrii familiei, pentru că s-ar putea să ai această tendință în următoarele zile. 

Irascibilitate la cote maxime pentru o zodie. Daniela Simulescu: Te enervezi din nimicuri!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Stai departe de împrumuturi. Dacă ai nevoie de bani, ia doar suma de care ai nevoie, nu mai mult. De asemenea, nu te lăsa prea mult impresionat din punct de vedere financiar. Nu fii nici indiscret azi, nu este bine să intri cu bocancii în viețile celorlalți. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur se apropie de ieșirea din Casa a șaptea, unde se va și întoarce când o să retrogradeze. Ce trebuie să ai în vedere? Că vorbele costă. O vorbă spusă aiurea s-ar putea să provoace adevărate dezastre din punct de vedere relațional. Te poți certa cu familia, cu partenerul, cu oamenii dragi, doar pentru că ai simțit tu nevoia să îi critici sau să le spui câte ceva. Nu îi apostrofa. Stai cuminte astăzi.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Pești/ Ascendent în Pești

Coegii nu îți sunt rude sau prieteni, chiar dacă apar momente în care îi poți vedea așa. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le spui tu cum să își trăiască viața și să nu îi lași nici pe ei să iți spună ce este mai bine pentru tine. Ține-te departe de bârfele de la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel