Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să se menajeze

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni zilnice 24 iulie. Iată ce le îndeamnă astrele pe ultimele șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

După careul dintre Mercur și Uranus, urmează o opoziție între Soare și Pluto. Acest aspect ne determină să adoptăm două roluri diferite. Indiferent de rolul pe care îl experimentăm, avem impresia că cineva vrea să ne facă rău sau că încearcă să pară mai deștept decât noi. Ne implicăm în situații care aparent nu ne ajută prea mult, doar pentru că în interiorul nostru există o luptă.

Chiron retrograd în Berbec între 26 iulie și 29 decembrie. Vești îngrijorătoare pentru ȘASE zodii!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pui prea mult preț pe ceea ce își doresc ceilalți și tu nici nu mai exiști. Poate că ar fi bine să îți dai seama de ce faci acest lucru. Poate că există un tipar din copilărie sau adolescență ori dobândit între timp și atunci când se întâmplă ceva, nu te gândești unde ești tu în acea ecuație, ci te gândești doar unde sunt ceilalți. Ar trebui să îți dai seama cum să negociezi mai bine aceste lucruri. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este una dintre acele zile în care tu știi foarte bine ce vrei, dar pare că nimeni nu te bagă în seamă. Mai ales la locul de muncă. Alții vor fi cei apreciați, pentru niște nimicuri, iar șefii nu îți dau prea multă importanță și nu te întreabă care este și opinia ta. Te simți ignorat, nebăgat în seamă și va fi una dintre zilele în care te superi foarte mult pe tine. Vocea ta critică va fi foarte puternică. 

ZECE motive surprinzătoare pentru care căsniciile se destramă. Ai experimentat vreunul?

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Atitudinea pe care o vei avea azi este decisivă. Dacă te consideri superior, o să pierzi. Dacă pleci considerându-te inferior, iar este o atitudine care te face să pierzi. Trebuie să găsești o soluție prin care să te adaptezi de la om la om și de la situație la situație. Nu te plasa nici mai sus dar nici mai jos decât restul lumii. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Opoziția dintre Soare și Pluto se petrece pe axa 2-8. Tu ai ține cu dinții de anumite sume de bani, dar te bagi unde nu îți fierbe oala. Mai ales în ceea ce privește banii altora. Le spui tu ce să facă cu ei. Le dai exemple, însă asta s-ar putea să nu îi ajute absolut deloc, ci mai mult să le facă rău. Așa că stai departe de astfel de discuții. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Opoziția Soare-Pluto te afectează în mod direct. Oamenii din jurul tău nu își doresc același lucru ca tine, și de aici s-ar putea să apară disensiuni. Orice negociere va fi destul de dură. Încearcă să nu iei nimic personal și să vezi și perspectiva celorlalți.

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă nu ți-a cerut nimeni ore suplimentare, nu le face. Nu te chinui mai mult decât este cazul. Astăzi trebuie să fii mai blând cu tine și să accepți faptul că ești om, că ai defecte și că mai greșești din când în când. Ziua are doar 24 de ore, nu uita!

Lovitură de grație pentru o zodie. Daniela Simulescu: Ai mare grijă ce decizii vei lua! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel