Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se sabotează

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Neptun va retrograda în semnul Peștilor. 

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. De data aceasta va rămâne astfel de astăzi până pe 8 decembrie. Și în 2024, precum în 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate. Dar și de conștientizări dure despre faptul că ne-am lăsat influențați de zona virtuală. Atenție la riscul de dezinformare!

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Este una dintre acele zile în care va trebui să împaci pe toată lumea. Și pe cei de la serviciu, dar și prietenii. Totul ar fi mult mai simplu dacă nu ai alege cele mai dramatice metode. Simplitatea și onestitatea sunt cheile succesului. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fugi de blazare cât te țin picioarele! Fii mai curios, poartă discuții inconfortabile cu șefii sau colegii și vei avea doar de câștigat. Nu ai nevoie de liniște în această perioadă. Și nu îți face iluzii deșarte în plan sentimental. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu îți consuma energia aiurea! Vei regreta enorm pe urmă. Astrele îți recomandă să îți faci un program cât mai simplu și să stai departe de oamenii care nu fac nimic cu viața lor. Vei fi tentat să îi ajuți cu forța. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele îți recomandă să încerci să îți înțelegi colegii. Să nu pleci de la premisa că ei gândesc la fel. Vei crede că vei pierde timp prețios, dar de fapt va fi invers. Aceștia vor fi recunoscători pentru că ești mai deschis în comunicare. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Chestiunile financiare îți vor da mari bătăi de cap. De aceea ar fi bine, să te ocupi de o reorganizare a bugetului. Să îți dai seama mult mai bine unde tot greșești. Cu Mercur în casa a șaptea, ești destul de bun în negocieri și comunici mai deschis față de partener. 

Pești/Ascendent în Pești

Neptun își începe retrogradarea. Din fericire, este și Saturn retrograd în semnul tău. Vor apărea multe momente de confuzie și dubii, dar îți vei da seama singur că mintea îți joacă feste. Și că ar trebui să fii mai sigur de propriile decizii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel