Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care pune jar pe foc

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic 18 iulie. Vezi mesajele astrelor pentru aceste zodii!

Youtube video image

Astăzi, se formează un sextil între Soare și Uranus, ceea ce aduce dorința de a evada și de a experimenta ceva diferit. În plus, Mercur se apropie de un careu cu Uranus, astfel încât ceea ce exprimăm ar putea fi perceput ca șocant. Deși nu intenționăm acest lucru, reacțiile celor din jur ar putea reflecta această surpriză față de comunicările noastre.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Marte la tine este și guvernator de Casa a șaptea a relațiilor. Pentru că va schimba curând semnul, partenerul tău va trece prin tot felul de evenimente care mai de care mai ciudate. Ce trebuie să reții tu este că nu este nevoie să te sacrifici, dacă acesta nu îți cere. Este bine să îi fi alături, dar încearcă să îți trăiești și tu propria viață. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se apropie de gradul anaretic, așa că cei singuri au tendința de a grăbi dorința de a intra într-o relație. Ori găsești defecte foarte ușor celeilalte persoane, astfel încât să nu iți mai dorești să începi o legătură amoroasă. Dacă ești într-o relație, să știi că Marte pune jar pe foc și incită foarte mult. Pot apărea și decizii radicale pe plan relațional.

Ce aduce Marte pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până pe 4 septembrie

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Relațiile de la locul de muncă sunt foarte conflictuale. Ai impresia că oamenii din jur sunt foarte limitați și că din cauza lor nu îți ies bine proiectele la job. Nu te plânge de ei, ci mai bine găsește soluții care să te ajute să nu mai depinzi de alții. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte se pregătește să iasă din Casa a cincea și va urma o Lună Plină în semnul tău. Fie emoțiile te iau pe sus, fie pui prea mult preț pe emoțiile altora. Nu te lua prea mult în serios nu doar azi, ci o lungă perioadă de-acum încolo.

Apetența estivală pentru infidelitate. Psihologii ne spun de ce există acum un consum mai mare de știri despre înșelat

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă cei din familie se ceartă, încearcă să stai deoparte și să nu te implici. Dacă o faci, s-ar putea ca lucrurile să se complice mult mai mult, așa că zilele acestea, stai departe de orice conflict. 

PATRU zodii oropsite până la finalul anului. Astrele nu sunt de partea voastră!

Pești/ Ascendent în Pești

Îți merge mintea de nu ai habar. Simți nevoia de a câștiga orice, de a te implica în dezbateri, în discuții care să demonstreze că ești cel mai deștept. Ai nevoie de asta și chiar vei fi extraordinar de deștept. Ai grijă și la cum conduci, la trafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel