Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are un as în mânecă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată și mesajele astrelor pentru ultimele semne din zodiac.

Youtube video image

Ce ne rezervă astrele? Deși astăzi nu avem un aspect specific despre care să discutăm, ieri a avut loc un sextil între Venus și Uranus, precum și unul între Mercur și Jupiter. De asemenea, trebuie menționat că Marte se apropie de o conjuncție cu Uranus, ceea ce ne oferă ocazia să reamintim ce înseamnă tranzitul lui Marte în Taur. Pe măsură ce Marte se apropie de Uranus, el poate genera diverse efecte. Marte în Taur este cunoscut pentru stabilitatea și încăpățânarea sa, iar influența imprevizibilă a lui Uranus ar putea să-l facă să reacționeze într-un mod neașteptat.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ar trebui să ai mai multă grijă la ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Recomandarea astrologului este aceea de a asculta, nu doar de a auzi. Atunci când asculți, vei fi mai atent la gesturile celorlalți, dar și la faptele lor. O să îți găsești un as în mânecă, pe care să îl folosești în următoarea perioadă. 

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Din punct de vedere relațional, această săptămână te pune pe jar. Azi vrei ceva, mâine altceva, iar partenerul se poate răzgândi și el. Nu încerca să mai apelezi la posesivitate, pentru că nu te ajută la absolut nimic în această perioadă, ba din contră. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Tranzitul lui Marte prin Casa a șasea nu face decât să agite spiritele și să aducă stres la locul de muncă. Dar nu stres cauzat de anumite evenimente, ci mai degrabă de mintea ta. Te stresezi suplimentar, dar inutil. Este un moment bun să înveți să gestionezi stresul, nu să îl amplifici. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte în Casa a cincea te sprijină enorm, pentru că te face să lupți cu adevărat pentru ceea ce îți dorești. Îți poate oferi motivație pentru absolut orice activitate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Toată această perioadă îți atrage atenția asupra modului în care îți gestionezi resursele. Facem referire atât la banii pe care îi câștigi din muncă proprie, dar și la timpul și disponibilitatea emoțională pe care o ai în momentul în care interacționezi cu o rudă care te pune pe jar și te enervează. Astrologul îți recomandă să ai foarte multă răbdare și să îi lași pe ceilalți să facă unele lucruri, după care să iei și tu deciziile. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă ne gândim la întreaga situație din punct de vedere astrologic, vrei să spui multe, te abții extraordinar de mult și capeți o reziliență la care altădată doar ai fi visat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel