Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni zilnice 22 iulie. Descoperă mesajele astrelor pentru ultimele șase semne din zodiac.

Youtube video image

Astăzi, Soarele intră în semnul Leului, marcând începutul sezonului Leului! Pe parcursul următoarei luni, vom avea ocazia să-i celebrăm pe cei născuți sub acest semn. Cum ne influențează acest sezon pe fiecare dintre noi?

Pregătește-te pentru sezonul Leului! Sfaturi utile pentru a te alinia cu energia acestui arhetip

Balanță/ Ascendent în Balanță

Acest tranzit nou al Soarelui îți priește de minune. Socializezi mult, ieși cu oamenii dragi, cunoști alți oameni, călătorești, te bucuri de viață, ești încrezător, îți faci planuri. Ai face bine să te bucuri de această vară.  

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele se duce în Casa a zecea, așa că începe o perioadă bună din punct de vedere profesional. Când toată lumea se gândește la concediu și la vacanță, tu s-ar putea să atragi toate privirile la locul de muncă. O să îți dai seama că o criză poate să devină o mare oportunitate și vei primi foarte multă apreciere în acest domeniu. Desigur, trebuie doar să fii mai ambițios. 

Marte în Gemeni. Cum ne va influența energia și deciziile în următoarea perioadă?

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se duce în Casa a noua, așa că începe o perioadă nemaipomenită pentru călătorii alături de partener, pentru studiu, pentru învățare, dar și pentru un optimism bazat.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Soarele în Casa a opta, este o perioadă în care s-ar putea să te retragi puțin în lumea ta interioară. Este posibil să ai destul de multe frici. Astrologul iți recomandă să stai departe de orice tip de indiscreții. Nu fii nici tu indiscret dar nu îi lăsa nici pe alții să știe prea multe despre viața ta.

Horoscop RUNE până la final de IULIE pentru toate zodiile. O zodie va avea relații armonioase

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele se duce în Casa a șaptea iar acesta este un moment nemaipomenit, pentru că acolo se află și Mercur, dar și Venus. Relațional, ai foarte multe oportunități. Te poți înțelege mult mai ușor cu partenerul, îți poți găsi pe cineva, dacă ești singur.

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele se duce la tine în Casa a șasea, iar asta te face să îți dai seama că nu mai ai timp nici să respiri, pentru că și acasă, dar și la serviciu, o să ai de făcut foarte multe lucruri. Asta înseamnă că nu trebuie să îți adaugi tu stres în plus fata de cel care deja există.

Horoscop AUGUST 2024: Mercur retrograd și Lună Nouă în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel