Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va înțelege că nu este atotștiutoare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce vor trebui să știe ultimele șase semne din zodiac?

Chiar dacă Eclipsa de Lună a trecut, trebuie să ținem cont de faptul că perioada dintre eclipse are o semnificație aparte, deoarece poate aduce evenimente cu un caracter predestinat. În dinamica vieților noastre, pot apărea întâmplări care la prima vedere par obișnuite și lipsite de importanță, însă, în timp, ne vor arăta că aveau un sens ascuns.

Astăzi, se formează o opoziție între Soare și Neptun, ceea ce ne expune riscului de a fi înșelați sau influențați greșit. Totodată, Soarele face un trigon cu Uranus, sugerând că, deși putem cădea în capcane, aceste experiențe ar putea fi necesare pentru a învăța o lecție valoroasă.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ai nevoie de mult somn și odihna minții. Trebuie să te relaxezi cât mai mult în această perioadă. Astrolgul îți recomandă ca diseară să renunți la vizionarea de filme pentru câteva ore și să te odihnești, în schimbi. Sau să spui pas ieșitului în oraș dacă acea persoană care te-a chemat nici măcar nu îți face bine.

Revenirea la școală prin ochii unui copil: între bucurie, frici și vise. Școala nu e doar despre note!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să vezi în mod mai relaxat prieteniile pe care le ai. Prietenii pot fi precum niște turiști, cărora nu le poți scoate ochii, nu le poți reproșa mereu lucruri, nu le poți spune cum să își trăiască viață. Ai grijă la aceste tendințe atât din partea lor, cât și din partea ta, fiindcă nu fac bine nimănui. 

Arma secretă a zodiei Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe plan profesional, sunt foarte multe neînțelegeri pe care oricât de perfect ai fi, tot nu le-ai fi văzut sau anticipat. Astrologul îți recomandă să accepți, să taci și să cauți soluții. Este acea zi în care trebuie mai puțină vorbă și mai multă treabă. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vrei să te simți deștept, dar trebuie să îți dai seama și cu cine vrei să faci asta. Dacă o să cauți compania oamenilor despre care știi că nu au avut resursele tale și vrei să te simți doar superior lor, nu este în regulă și nici nu te face mai deștept. Învață de la persoane cu mai multă experiență, o să ai mult de câștigat. Este o perioadă bună în care să accepți că nu le știi pe toate. 

Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Financiar vor fi probleme. Însă Venus din Casa a noua se apropie de un careu cu Pluto din casa a douăsprezecea. Nu face anumite lucruri care nu te definesc și nu face anumite gesturi doar ca să fii pe placul cuiva. Nu te schimba pentru nimeni în această perioadă. 

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Pești/Ascendent în Pești

Pot fi anumite meciuri în comunicarea cu partenerul. El se poate simți neauzit și neascultat. Astrologul îți recomandă să fii mai atent la gesturile partenerului, nu doar la ceea ce spune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?