Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să fie mai vocală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce vor întâmpina ultimele șase semne din zodiac?

Youtube video image

Suntem în sezonul Racului și ne apropiem de cea de-a doua Lună Plină în Capricorn, dar și de alte evenimente care subliniază importanța acestui sezon. În esență, acum avem nevoie de stabilitate emoțională și de o conexiune profundă cu rădăcinile noastre. Când discutăm despre arhetipul Racului, ne referim în primul rând la originea noastră, la familia noastră și la legăturile noastre afective.

Prin urmare, în aceste zile, indiferent dacă lucrăm sau suntem în vacanță, este important să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat valoros pentru noi. Sezonul Racului ne învață că avem nevoie de un loc unde să ne simțim acasă. Mai presus de carieră, avem nevoie de mijloace pentru a ne reconecta cu familia noastră.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu în perioada aceasta, ai nevoie de atenție, de validare. Vrei să fii apreciat. Dacă totul merge firesc și primești asta, este perfect. Dar dacă nu, încearcă să nu forțezi nota, fiindcă poți fi recunoscut și validat și pentru unele boacăne. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este o perioadă în care tu ar trebui să fii mai relaxat. Marte se rupe de conjuncția cu Uranus, va schimba curând semnul, așa că merită să lași lucrurile să mai meargă și de la sine. Nu trebuie să pui atât de mult preț pe niște vorbe, pe niște fapte ale celorlalți. Trebuie să găsești o soluție să te deconectezi.

Cele mai citite ȘAPTE articole de pe Astrosens în ultima lună. Nu te-ai fi gândit la subiectul preferat de cititori!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Un lucru este clar. Orice efort suplimentar necerut de nimeni și venit doar de la tine îți aduce pierderi. Somatizezi, cheltui bani aiurea, nu dormi noaptea, mintea ta nu încetează să se gândească la tot felul de scenarii. Astrologul îți recomandă să ai mai multă grijă la relația pe care o ai cu tot ceea ce înseamnă device-uri, telefoane, tablete, rețele sociale. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru tine, este o perioadă foarte importantă pe plan relațional. Așadar, trebuie să fii atent în mod diferit la partener, dar și la oamenii importanți din viața ta. Trebuie să începi să îi observi și părțile pe care nu le-ai văzut până acum, mai ales dacă ai tot fost ocupat cu anumite probleme de la serviciu. Poate că nu ai mai avut ochi pentru persoana iubită. Dacă ești singur, merită să ieși din casă și să faci un pas către a întâlni pe cineva. 

Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În ultimul timp, cel mai probabil ai avut o perioadă destul de stresantă la locul de muncă. Ea va mai continua puțin, dar este important să arăți că te implici și că vrei să meargă lucrurile. În schimb, nu te victimiza și nu da vina pe niște nimicuri. Fă diferența intre pretexte și anumite cauze ale unor lucruri. 

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă ne uităm la întreaga configurație astrală, cu Soarele în Casa a cincea și cu Marte în Casa a treia, trebuie să vorbești mai mult despre ceea ce îți place, dar și ceea ce îți dorești. Nu este momentul să taci, ci să îți ceri drepturile cât mai mult. 

Vezi și: Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel