Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu trebuie să se dea în stambă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu aduce previziunile zilnice pentru acești nativi ai zodiacului.

Youtube video image

După ce Mercur a format ieri un trigon cu Uranus, urmează să se afle în opoziție cu Neptun. Cu alte cuvinte, nu este momentul ideal pentru raționamente clare. Mercur guvernează mintea, comunicarea și deciziile cotidiene, iar toate acestea vor fi afectate semnificativ. În următoarele zile, trebuie să fim extrem de atenți să nu fim induși în eroare, dar și să evităm să-i înșelăm pe alții.

Neptun în Berbec, un tranzit major în 2025. Nu mai visăm la circumstanțe ideale, ci le creăm!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă ți s-au făcut promisiuni pe plan profesional și acestea nu se întâmplă sau nu le vezi, nu intra în panică, nu fii disperat și nu face scandal în jurul tău. În schimb, trebuie să faci diferența între a fi copil și adult. Ori ai un tantrum, ori decizi să vezi ce îți pregătește viața. 

Magia schimbării! 50 de afirmații pentru a profita de energia Eclipsei de Soare de pe 2 octombrie

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Posibil să ai așteptări foarte mari legate de anumiți prieteni. Ai niște scenarii în minte cum că aceștia trebuie să fie devotați, să te urmeze, să nu le pese de ce se întâmplă în viețile lor dar să le pese mai mult de tine. Dar, nimic mai fals. Așa că ai face bine să ajustezi puțin butonul așteptărilor.

Arma secretă a zodiei Scorpion

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Există riscul să ți se promită multe la locul de muncă, tu să le crezi și să acționezi ca atare. Iar apoi poți fi întrebat :"Dar cine ți-a zis să faci asta?” Trebuie să ai dovezi pentru absolut orice vei întreprinde în perioada următoare. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Dacă vei călători, așteaptă-te la tot felul de încurcături. Dacă ai de susținut un examen, de asemenea. Totodată, nu lupta pentru dreptatea altora, ci doar pentru dreptatea ta.

2025 în numerologie, un an al sfârșiturilor și al noilor începuturi. „O să afli adevăruri ascunse și o să te lepezi de vechea piele!”

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este o perioadă în care ar trebui să fii mai ascet, mai calculat. Să cauți minimalismul în absolut orice. Nu te da în stambă, pentru că nu este perioada cea mai bună în acest sens. 

Pești/ Ascendent în Pești

Ce trebuie să ai tu în vedere? Că una este ce gândești legat de relația pe care o ai și alta este realitatea. Și cum nu o să întrebi nimic direct, îți vei crea tot felul de scenarii. Trebuie să fii mai realist și să îți dai seama cât de mult crezi în scenariile respective. Fă diferența între ce e adevărat și ce este în capul tău. 

Cinci comportamente autodistructive. De ce este necesar să le înfrunți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?