Horoscop august. O lună de neuitat pentru Leu, Gemeni și Berbec! Probleme pentru Rac și Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Cum Mercur va retrograda în curând, unele zodii trebuie să știe încă de pe acum la ce se vor aștepta în august. 

Dacă prognoza meteo a lunii august va fi una mai pe placul nostru, nu putem spune același lucru și din punct de vedere astrologic. Mercur va retrograda începând cu 4 august. Marte va face conjuncția cu Jupiter, în Gemeni, dar și careul cu Saturn din Pești. Venus va tranzita semnul Fecioarei, deci bucuria va fi cu limită.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va întâlni cu Jupiter în casa a treia. Beneficiezi de o minte foarte activă, dorința de a învăța și călători este la cote imense, iar plictiseala nu va face deloc parte din viața ta. Oamenii cei mai apropiați vor fi alături de tine. Ți-ar plăcea să pui mai repede în acțiune unele idei, dar până la urmă este mai bine că trebuie să aștepți puțin.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În august, tot tu ești vedeta! Marte, planeta acțiunii și a curajului, se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău. Cu alte cuvinte, vei reuși să vezi jumătatea plină a paharului în orice situație. Și astfel, astrele te vor susține și mai mult. Chiar dacă Mercur, guvernatorul tău, retrogradează, tu s-ar putea să beneficiezi cu adevărat de acest fapt. Pentru că primești mai mult timp să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Leu/Ascendent în Leu

Pe 4 august, are loc o Lună Nouă în semnul tău, care va fi în aspect pozitiv cu Jupiter. Mai simplu spus, dacă ai căutat un moment să începi ceva nou, să o iei de la capăt, să îți schimbi însățișarea, acesta este cel mai bune! Marte se va întâlni cu Jupiter în casa a unsprezecea, fapt ce îți va aduce sprijin de la prieteni pentru planurile tale din viitorul apropiat.

Rac/Ascendent în Rac

Oamenii dragi vor trece prin momente grele și tu nu vei putea fi alături de ei așa cum ți-ar plăcea. Deseori, vei avea impresia că viața este nedreaptă, dar nu te va ajuta la nimic să te victimizezi. Cel mai bine ar fi să scapi de obiceiurile și persoanele care nu te ajută cu nimic. August este o lună bună de curățenie fizică, mentală și emoțională. De asemenea, nu ar strica să fii mai atent la problemele tale de sănătate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur își va începe retrogradarea exact în semnul tău. Dacă altădată găseai fără probleme soluții la orice problemă, de această dată nu vei mai avea același noroc. Va trebui să accepți că nu există perfecțiune. Și că nu poți controla chiar totul. Ai nevoie de multă răbdare în august! Vei primi șanse pe plan profesional, dar nu acelea dorite de tine.

Previziuni astrologice pentru fiecare zodie, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel