Horoscop AUGUST 2024 Săgetător. Zona profesională se agită!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Willow Grace, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

La începutul lunii, Venus va fi în Leu, iar acest aspect se concentrează pe energie jucăușă și plină de bucurie. Venus dorește să aducă oamenii, locurile și lucrurile împreună, iar casa a noua este casa publicării, a participării la cursuri sau ateliere, și a conectării cu persoane, locuri și lucruri străine. Venus va fi în careu cu Uranus în Taur, iar Uranus simbolizează șocul și surpriza și este situat în sectorul obiceiurilor tale zilnice, legate de modul în care te îngrijești mental, fizic, spiritual și emoțional. Casa a șasea se referă la îngrijirea de sine înainte de a te ocupa de alții. Ar putea exista perturbări în planurile tale de călătorie sau în rutină. Așteaptă-te la surprize și fii pregătit să te adaptezi sau să schimbi direcția, pentru a găsi echilibrul între viața de acasă și cea profesională.

Pe 4 august, va avea loc o Lună Nouă, care semnifică un nou început, o nouă șansă pentru a începe ceva nou legat de dorința de a preda un curs, de a călători, de a studia un subiect nou, de a explora o religie sau o spiritualitate, sau de a înțelege mai bine anumite lucruri. Casa a noua se referă la idealuri și credințe.

Apoi, pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Mercur va începe să retrogradeze în casa carierei. Aceasta este o perioadă de revizuire, regândire și reevaluare a contractelor, negocierilor și a tuturor acestor aspecte. Este o oportunitate pentru un nou început în ceea ce privește obiectivele tale de învățare, publicare sau călătorie. Venus își schimbă semnul în aceeași zi. Prin urmare, va oferi o abordare practică pentru cariera ta, aducând în același timp bucurie și plăcere, deoarece Venus este asociată cu banii, dragostea și frumusețea.

Mercur retrograd va face o conjuncție cu Venus. Mercur revizuiește contractele, iar aceasta este o perioadă pentru a lua legătura cu persoane importante, fie ele figuri de autoritate sau colaboratori de afaceri. Casa a zecea se referă la afaceri și carieră, așa că este momentul să revizuiești, regândești și restabilești legăturile. Conjuncția Mercur-Venus aduce oportunități de învățare, călătorii și o comunicare îmbunătățită în carieră, deoarece Venus aduce armonie în mijlocul perturbărilor pe care retrogradarea lui Mercur le poate aduce.

Marte și Jupiter se află în casa a șaptea, care se referă la parteneriatele de afaceri, clienți sau parteneri semnificativi. Casa a șaptea este locul unde găsim dragoste, negociem, facem compromisuri, semnăm contracte și căutăm încredere și conexiune cu ceilalți. Aici se formează contracte și promisiuni, fie scrise, fie non-verbale. Marte vrea să inițieze și să acționeze, iar Jupiter dorește să extindă aceste acțiuni. În Gemeni, această energie este duală și sporadică.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mercur retrograde va reveni în semnul Leului. Indică necesitatea de a reveni asupra unor lucruri, fie pentru muncă, fie pentru a relua un curs sau a reciti notițele. Poate fi vorba de revizuirea unor chestiuni legate de publicare sau chestiuni juridice. Este un moment de ajustare și perfecționare pentru a fi mai bine pregătit pentru viitor.

La mijlocul lunii, Marte va face un careu cu Saturn, care se află în casa a patra a situației de locuit, iar acest aspect poate indica un conflict între parteneriate și viața de acasă. Saturn, fiind retrograd, te face să te întrebi cum îți gestionezi relațiile și fundația personală. Este un moment  pentru a reflecta asupra vieții de familie, proprietăților imobiliare sau chiar asupra identității naționale.

Pe 20 august, Jupiter face un careu cu Saturn. Aduce din nou în discuție tema parteneriatelor și a vieții de acasă. Jupiter vrea să extindă, dar Saturn impune limite. Acest careu poate reflecta diferențe de opinie sau dificultăți în a găsi un echilibru între creșterea personală și responsabilitățile față de familie sau casă.

Pe 23 august, Soarele intră în Fecioară, Marchează începutul unei perioade de muncă intensă și organizare. Fecioara este un semn al detaliilor și structurii, iar acest tranzit te îndeamnă să te concentrezi pe carieră și pe proiectele profesionale. Vei lăsa în urmă perioada de relaxare și distracție.

Pe 29 august, Venus intră în Balanță, semn ce aduce armonie în relații și colaborări. Acest tranzit, fiind în aspect armonios cu Pluto, oferă oportunități de transformare pozitivă în viața socială și în modul de comunicare. Aceste transformări pot implica utilizarea tehnologiei și științei pentru a îmbunătăți modul de procesare și distribuire a informațiilor.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel