Horoscop AUGUST 2024 Rac. Scapi de problemele financiare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Venus va face un careu cu Uranus în casa a unsprezecea, ceea ce arată că faci bani și te descurci financiar bine la începutul acestei luni, dar ceva șocant sau surprinzător te întrerupe, poate legat de prieteni sau de un grup și rețea de cunoștințe.

Pe 4 august, avem o Lună Nouă în casa a doua, ceea ce indică un nou început în jurul veniturilor, banilor și o modalitate de construire a finanțelor, deci ar putea apărea o nouă sursă de venit.

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară și se duce în casa a treia, care se referă la proiecte, comunicare și călătorii pe termen scurt, astfel încât probabil vei lucra la un proiect, vei scrie ceva, vei crea conținut sau vei călători mult. În aceeași zi, Mercur va retrograda între casa a treia și a doua, ceea ce indică reexaminare, neînțelegeri sau revenirea pentru a schimba ceva legat de proiecte, călătorii, scriere și, de asemenea, setări financiare în viața ta.

După care, Mercur și Venus vor face o  conjuncție. Îți arată că această reevaluare a lucrurilor din viața ta este de fapt un lucru bun și o alegere pozitivă pentru tine.

CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

Marte va face o conjuncție cu Jupiter în casa a douăsprezecea, dar va face un careu cu Saturn în casa a noua, arătând că faci multe eforturi pentru sănătatea ta mentală. Vei face lucruri care te ajută să dormi mai bine, să te simți mai bine și să faci față lucrurilor mai bine în viața ta. Cu Saturn în casa a noua, lucrurile legate de educație sau călătorii te împiedică să fii complet ancorat în acest lucru.

Venus va face un careu cu Jupiter în casa a douăsprezecea, ceea ce este foarte pozitiv în legătură cu lucrurile la care lucrezi și sănătatea ta mentală. Orice activitate care te ține ocupat are un impact benefic asupra sănătății tale mentale.

Cu toate acestea, Venus se va opune Saturn în casa a noua, așa că pare că cerințele la nivel înalt din partea școlii sau călătoriilor îți creează dificultăți în a executa aceste planuri și te confrunți cu întârzieri, cerințe sau probleme de autoritate.

Pe 19 august, avem o Lună Plină în Vărsător în casa a opta, care arată un sfârșit sau o renunțare la ceva financiar. Probabil îți achiți un împrumut, o datorie sau vinzi ceva ce îți va aduce bani într-un mod mai complicat.

Astrolog Cam White. Ce aduce Mercur retrograd pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 23 august, Soarele intră în Fecioară și se duce în casa a treia, ceea ce este excelent pentru a prioritiza ocuparea și proiectul la care lucrezi în drumul către septembrie.

După care, Venus va face un trigon cu Uranus casa a unsprezecea, astfel încât acțiunile tale în context social sau în rețeaua ta de cunoștințe vor duce la progres și bunăvoință pentru ceea ce lucrezi.

Venus se va opune Neptun în casa a noua. Arată că ai putea fi iluzionat sau prea optimist în ceea ce privește proiectul sau călătoria la care lucrezi și ce ar putea aduce.

Pe 29 august, Venus intră în Balanță în casa a patra, ceea ce arată mai multă armonie, mai multă pace și mai multe lucruri bune de așteptat acasă și în familie pe măsură ce ne îndreptăm spre septembrie.


Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel